Antena Căutare

ALERTĂ! Cele mai multe cazuri de coronavirus într-o singură zi, în România. Numărul pacienților cu Covid-19 a ajuns la 47

Noi cazuri de coronavirus a fost depistate, miercuri, în România. Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns la 47.

ALERTĂ! Cele mai multe cazuri de coronavirus într-o singură zi, în România. Numărul pacienților cu Covid-19 a ajuns la 47
Încă un caz de coronavirus în România! Numărul pacienților cu Covid-19 a ajuns la 30!

UPDATE 22:40: O femeie de 63 de ani din București și un bărbat de 48 de ani tot din Capitală au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Cel din urmă este asimptomatic.

UPDATE 21:36: Încă un caz de infectare cu Covid-19 înregistrat în județul Iași. Este vorba un bărbat de 20 de ani, venit din Italia pe 10 martie, porivit Institutul Național de Sănătate publică. Pacientul se afla în carantină și urmează să fie transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Bărbatul nu prezintă simptome.

UPDATE 20:50: Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns la 44.

Alte cinci cazuri de infectare cu Covid-19 au fost depistate în România. Este vorba de cinci bărbați veniți din Italia, care au intrat în țară pe 10 martie 2020, prin vama Nădlac. Toți cinci se află în carantină la Arad.

”Alte 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, numărul cazurilor la nivel naţional a ajuns la 44”, a anunşat Grupul de Comunicare Strategică. Cei cinci bărbaţi au vârste de 22, 30, 34, 36 şi 57 de ani.

Citește și: Italia, lovită crunt de coronavirus. Record de morți în ultimele 24 de ore din cauza COVID-19

UPDATE 20:00: Primul caz de coronavirus depistat în Constanța. Este vorba de un bărbat de 52 de ani.

UPDATE 18:40: Încă o femeie de 54 de ani, din București, a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Aceasta este a şasea persoană infectată cu coronavirus ca urmare a contactului cu bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care nu a declarat că a fost plecat în Israel, iniţial el fiind internat cu un alt diagnostic la Spitalul ”Dimitrie Gerota”. Odată cu agravarea stării de sănătate, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare a acesti situaţii, la Spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost declanşată o anchetă epidemiologică

Citește și: Alertă mondială! A fost declarată pandemie de coronavirus

UPDATE 17:30: Al 37-lea caz de infectare cu coronavirus în România. Este vorba de un bărbat de 47 de ani, care a călătorit la Stuttgart între 26.02-02.03.2020. Pacientul este în prezent internat la Institutul Matei Balș.

UPDATE 16:41: A fost confirmat al 36-lea caz de infectare cu coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat din București, de 56 ani, care a călătorit în Israel în perioada 22-29 februarie 2020.

Marți noapte, el a prezentat simptome, starea de sănătate s-a agravat și a fost internat în ATI, la Spitalul V. Babeș.

UPDATE 15:48: Încă trei cazuri de coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al cazurilor de Coovid-19 la nivel național a ajuns la 35.

Este vorba despre:

- Un bărbat, în vârstă de 55 ani, din București, contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic,

- Un bărbat, în vârstă de 31 ani, din București, aflat în autoizolare,

- O femeie, în vârstă de 53 ani, din Covasna, sosită de 08.03 2020 din Italia, aflată în autoizolare.

UPDATE 14:40. Numărul persoanelor depistate cu coronavirus în România a crescut la 32. A mai fost depistat un bărbat, în vârstă de 38 ani, din Iași. El a luat contact cu un caz confirmat în Varșovia. Era în autoizolare din data de 9 martie.

UPDATE 10:15. Încă un caz de COVID-19 a fost confirmat în România, în Iași. Este vorba despre un bărbat care s-a întors în țară pe 2 martie, din Veneția, și a prezentat simptome două zile mai târziu, iar pe 10 martie a fost internat în spital.

„Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineață, al 31-lea caz la nivel național. Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iași, debut pe 4.03, internat pe 10.03, revenit din Veneția în 2.03, este la Spitalul de Boli Infecțioase”, a transmis Grupul de Coordonare Strategică.

Încă un caz de coronavirus a fost depistat, miercuri dimineață, în România. Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns la 30. Este vorba despre o femeie, primul medic infectat în țară.

Mai exact, este vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul care a fost internat în Spitalul Gerota. Ea este medic gastroenterolog și l-a îngrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul polițist în vârstă de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane.

Femeia este cea de-a cincea persoană infectată cu noul coronavirus de către fostul ofițer de Poliție în vârstă de 60 de ani care fusese internat din 5 martie la Spitalul Gerota.

Unul dintre pacienții din Bucureşti cu coronavirus, dezvăluiri scandaloase! „Am aşteptat 12 ore ambulanţa, am aflat diagnosticul din presă”

Bărbatul a ascuns autorităților că fusese plecat în Israel, de unde s-a întors în 26 februarie. Acesta este pensionar al MAI din 2015, a fost șef la două poliții de sector și apoi director al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre ei

În prezeny, bărbatul lucrează la ADP sector 4. El ar fi împărțit mărțișoare și ar fi intrat în contact cu peste 100 de persoane.

Coronavirusul, „prezis” într-o carte din 1981? Cele mai mari minciuni despre Covid-19, date în vileag! „Cine a fost infectat nu scapă cu viață!”

Printre cei care au contractat boala de la el se numără și un copil de numai trei ani și o femeie gravidă, în vârstă de 30 de ani.

Cutremur de magnitudine însemnată în România, miercuri seară... Plămânul este afectat de coronavirus. Adrian Streinu-Cercel explică ce efecte are Covid-19 asupra organismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x