Antena Căutare

La 29 de ani, Andreea îmbracă două ţinute una și una! Jandarm la muncă, cântăreață de muzică populară în timpul liber

La prima vedere, uniforma de jandarm şi portul popular nu au nimic în comun! Cu toate acestea, o tânără sergent major de la Gruparea Mobilă de Jandarmi din Ploieşti ne demonstrează contrariul.

La prima vedere, uniforma de jandarm şi portul popular nu au nimic în comun! Cu toate acestea, o tânără sergent major de la Gruparea Mobilă de Jandarmi din Ploieşti ne demonstrează contrariul.

Pentru că, după ce îşi dă jos uniforma îmbracă portul popular şi cântă. Tânăra spune că, deşi sunt atât de diferite, cele două ţinute au, totuşi, un punct comun. Şi acela este România.

La 29 de ani, Andreea îmbracă două ţinute: cea de interpret de muzică populară şi cea de jandarm. Amândouă reprezintă ţara. Ambele uniforme.

„Mi-am dorit să urmez o carieră militară pentru că în primul rând în iubesc ţara. Îmi place dreptatea, ordinea şi să fiu în mijlocul oamenilor foarte mult”, spune Andreea.

Însă prima pasiune a fost muzica populară. Dragostea pentru acest gen muzical i-a fost insuflată de mama sa.

A moștenit talentul de la mama ei

„Încă de mică îmi cânta şi eu am fost descoperită în şcoala generală de un meşter popular. M-a încurajat atât dânsa cât şi părinţii să urmez şcoala populară de arte. Şi uşor, uşor am început să particip la diverse concursuri. Şi continui încă să mai cânt.”, își amintește tânăra.

Intrată recent în rândul celor de la Gruparea Mobilă de Jandarmi "Matei Basarab" Ploieşti, tânăra venita tocmai din comuna vâlceană Frâncești a fost primită foarte bine de colegi.

Este un sprijin foarte mare în toate activităţile desfăşurate la competiţile sportive, de asigurare, de menţinere a ordinii publice.

Şi în continuare, Andreea îşi propune să rămână devotată jandarmeriei, dar şi muzicii.

Subiecte Simulare Evaluarea Națională 2018. CE s-a dat la Limba română... PROGNOZA METEO 6 martie. VREMEA în București și în toată țara. TEMPERATURI surpriză!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x