Antena Căutare

La ce folosesc hoții mașinile pe care le fură de la turiștii veniți în Grecia. Răspunsurile poliției elene

Un turist a dezvăluit răspunsurile primite de la polițiștii eleni după ce i s-a furat mașina în timp ce era în vacanță, în Grecia.

un hot incercand sa fure o masina
Poliția elenă a venit cu un răspuns pentru turiștii cărora li s-au furat mașinile în Grecia | Profimedia

Tot mai mulți turiști români care au mers în vacanță în Grecia au avut parte de experiențe neplăcute. Unora li s-a furat din mașini, în timp ce altora li s-au luat mașinile cu totul, potrivit Fanatik.

O astfel de experiență a avut un român plecat în vacanță pe tărâmurile grecești, care a rămas fără autovehiculul său în Atena.

Citește și:Ce a pățit o familie de români pe o plajă din Grecia, unde erau, culmea, mulți români. Caz inedit raportat la poliție

Plecat în vacanța care se plănuia a fi minunată, românul a avut parte de surpriza vieții sale.

Și-a parcat mașina în fața clădirii unde era cazat, pe o stradă iluminată și plină de mașini iar dimineața a observat că în locul autoturismului său era o altă mașină.

De obicei, rămânem o noapte – două, în Atena, să ne vedem rudele. Mașina era parcată în fața apartamentului, pe o străduță cu sens unic, într-un loc luminat, unde erau parcate și mașinile celor din zonă.

Citește și: Orașul din Grecia unde se vorbește limba română. E destinația turistică perfectă

Când ne-am trezit dimineața să luăm mașina spre port, nu mai era, era altă mașină în locul ei, a povestit turistul.

Citește și:Restricții în Thassos, una dintre destinațiile din Grecia preferate de români. Ce tebuie să știe turiștii

Polițiștii greci au dezvăluit că persoanele care fură mașini le folosesc pentru a transporta imigranți. și că, pe lângă mașini, hoții mai fură și motociclete dar niciodată d ela localnici ci de la turiști.

Au fost înțelegători, au spus că e posibil ca să o găsească și că au trimis informațiile către toate sediile polițiilor de frontieră.

Din ce au mai găsit ei, cei care au furat mașini le folosesc la traficul de imigranți, a mai spus turistul român care a rămas fără mașină, potrivit sursei menționată.

Poșta Română se digitalizează și lansează primul NFT. Cât costă noul timbru digital și ce se va întâmpla cu banii obținu... Horoscop zilnic 13 august 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x