Căutare Live

La studenție, înainte! La zacuscă, înapoi! Topul celor mai tari glume despre noul an universitar

Pe 1 octombrie s-a dat startul noului an universitar, iar studenții trebuie să fie pregătiți pentru cursurile facultăților la care sunt înscrişi. După cum se știe, viața de student este una foarte frumoasă, dar implică și anumite probleme.

Pe 3 octombrie ia startul noul an universitar, iar studenții trebuie să fie pregătiți pentru cursurile facultăților la care sunt înscrişi. După cum se știe, viața de student este una foarte frumoasă, dar implică și anumite probleme.

În acest sens, pentru a mai destinde atmosfera în care se află anumiţi studenți care nu şi-au găsit încă locuri în cămine, echipa zutv.ro a pregătit câteva glume:

Mugur Isărescu se implică în noul an universitar: "Am apelat la rezerva națională de borcane pentru a susține noul an universitar!"

Ministrul Educaţiei a făcut anunţul! Ce se va întâmpla cu profesorii universitari fără doctorat

Studenții din București au apelat la NASA pentru a trimite un robot care să exploreze și căminul lor pentru a descoperi urme de apă caldă!

Gândacii din cămine protestează: "Avem oameni în cameră, cineva să rezolve problema asta."

Au apărut deja anunțuri cu: "studentă sexy caut loc în cămin pentru videochat"

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Poliția Română, alături de studenți! Peste nouă mii de poliţişti vor acţiona suplimentar în zona căminelor studenţeşti...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri