Antena Căutare

Noul an universitar a început la cozi uriaşe, pentru studenţi. Cu geamantanele lângă ei, au așteptat să se cazeze în cămine

Noul an universitar a început la cozi uriaşe, pentru unii studenţi. În căminul Tei, s-a stat cu orele pe trepte. Încărcaţi cu bagaje, studenţii au aşteptat la două cozi ca să îşi achite toate taxele de cazare. Nemulţumiţi s-au declarat mai ales părinţii, care i-au însoţit. 

Noul an universitar a început la cozi uriaşe, pentru unii studenţi. În căminul Tei, s-a stat cu orele pe trepte. Încărcaţi cu bagaje, studenţii au aşteptat la două cozi ca să îşi achite toate taxele de cazare. Nemulţumiţi s-au declarat mai ales părinţii, care i-au însoţit.

Scările căminului Tei au fost astăzi neîncăpătoare pentru tinerii care au venit să-şi ia în primire camerele. Cu geamantanele lângă ei şi părinţii care i-au adus la Bucureşti, au aşteptat mai bine de 6 ore să se cazeze. Este şi cazul Denisei, studentă în anul 2.

Se plâng că au stat ore bune la o coadă să plătească chiria, iar mai apoi s-au aşezat la un alt rând. Nimeni nu le-a oferit vreo explicaţie.

În campusurile din Regie studenţii nu au avut probleme

Dacă în căminele din Tei s-a lăsat cu supărare, în campusurile din Regie studenţii nu au avut probleme. Fără excepţie, portbagajele maşinilor au fost burduşite cu mâncare. Zacuscă, sarmale, chiftele şi murături - mamele au pregătit de toate. Mai ales că în cămin nu e ca acasă.

O cameră şi-un pat pentru 150 de lei pe lună. Şi. cam atât. Orice e în plus, vine de acasă. Mihai este student în anul 2. A ales căminul şi nu o chirie, pentru că este mai ieftin. Andrei a venit şi el din Buzău în Bucureşti. A intrat la Politehnică şi împarte camera cu trei prieteni. Au pus bani şi-au schimbat saltelele ca să doarmă mai bine.

14.500 de studenţi sunt cazaţi, anul acesta, numai în campusurile bucureştene Regie şi Leu.

În octombrie, se poartă umbrela! Vreme instabilă și rece la început de toamnă... La studenție, înainte! La zacuscă, înapoi! Topul celor mai tari glume despre noul an universitar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x