Antena Căutare

La un pas de o noua tragedie! Un incendiu a izbucnit la maternitatea din Drobeta Turnu Severin

Tragedia de la Maternitatea Giulesti era sa se repete, aseara, la Drobeta Turnu-Severin! Parterul si sala de reanimare a maternitatii din oras s-a umplut, din senin, cu fum, moment in care panica s-a instalat printre paciente si medici. Din fericire, pompierii au ajuns la timp si au reusit sa elimine sursa pericolului: un incendiu izbucnit la subsolul cladirii.

Alarma s-a dat in jurul orei 21. Mai multe paciente au inceput sa simta cum aerul din maternitate a devenit prea toxic pentru a fi respirat si i-au altertat pe medici. Acestia au sunat la randul lor la 112 si au inceput sa evacueze cateva proaspete mamici.

In cateva minute, la fata locului au ajuns si mai multe echipaje de pompieri.

Ei au fost condusi in subsolul cladirii, locul de unde venea tot fumul toxic. Acolo, mai multe saltele si cutii de carton declansasera un incendiu destul de mare. Pentru ca spatiul era inchis, pompierii au reusit sa stinga incendiul destul de repede.

Incendiu se pare ca a pornit de la oamenii strazii, care se strang noaptea pe langa maternitatea. Dupa incidentul de azi-noapte, adminstratia maternitatii a hotarat sa blocheze permanent accesul catre subsol.

Deputatul PDL Dan Pasat a accidentat o femeie cu masina... Iasi: Prinsi in flagrant in timp ce retrageau un milion de dolari de la o banca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x