Antena Căutare

Deputatul PDL Dan Pasat a accidentat o femeie cu masina

Deputatul PDL Dan Pasat a accidentat o femeie, sambata, in Bucuresti, in timp ce incerca sa plece cu masina de pe trotuar, unde autovehiculul era parcat, el precizand ca a dus-o pe victima la spital si ca medicii i-au spus, dupa investigatii, ca nu este nimic grav, informeaza Mediafax.


Deputatul a incercat sa iasa cu masina de pe trotuar, acolo unde era parcata alaturi de alte autovehicule, si a lovit o femeie care se afla in spatele autoturismului.

Dan Pasat a declarat, la RTV, ca femeia a fost lovita usor la genunchi si ca a dus-o la spital, unde i s-au facut radiografii si alte investigatii.

Starea acesteia este buna, nefiind complicatii, a spus Pasat, care a mentionat ca a dus-o apoi pe femeie acasa.
Dan Pasat a fost trimis in judecata 8 aprilie, intr-un dosar in care procurorii DNA il acuza de santaj, acte de comert incompatibile cu functia pe care o persoana o indeplineste o persoana in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau bunuri.

foto: Intact Images

VIDEO! Patron de restaurante din Bucuresti, mort intr-un accident de ATV... La un pas de o noua tragedie! Un incendiu a izbucnit la maternitatea din Drobeta Turnu Severin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x