Antena Căutare

La un pas de o nouă tragedie! Un microbuz şcolar în care se aflau 15 copii, implicat într-un accident rutier

Un microbuz şcolar în care se aflau 15 copii a fost implicat, miercuri, într-un accident în zona comunei Vinderei din judeţul Vaslui. Primele informaţii furnizate de Poliţia Vaslui arată că opt elevi au fost răniţi, fiind duşi la spital.

La un pas de o nouă tragedie, de această dată pe o șosea din România. După ce nouă români au murit striviți de microbuzul în care se aflau, în Ungaria, un alt accident se putea transforma într-o catastrofă. Un microbuz şcolar în care se aflau 15 copii a fost implicat, miercuri, într-un accident în zona comunei Vinderei din judeţul Vaslui. Primele informaţii furnizate de Poliţia Vaslui arată că opt elevi au fost răniţi, fiind duşi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut pe Drumul Judeţean 242 G, în zona localităţii Vinderei.

”Într-o curbă cu vizibilitate scăzută, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vaslui.

Potrivit acestora, în microbuz se aflau 15 copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, iar mediciii au decis să transporte la spital opt dintre copii. Aceştia sunt conştienţi, stabili hemodinamic şi nu au răni grave, potrivit datelor furnizate de poliţişti.

Aproape 100 de medicamente, scoase de pe piaţă. Ce trebuie să faci dacă ai așa ceva acasă!... "Proaspăta mămică, elevă în clasa a şasea, se uita la televizor. La desene animate. Fiica ei, de doar câteva zile, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x