Antena Căutare

Laszlo Borbely, acuzat de trafic de influenta si fals in declaratii

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz pentru cercetarea penala impotriva lui Laszlo Borbely. Ministrul Mediului este acuzat pentru de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere, in forma continuata.

UPDATE 2! Premierul Ungureanu l-a convocat pe ministrul Borbely la Guvern

UPDATE 1!
"Nu stiu despre ce este vorba. Mai intai, trebuie sa ma edific sau sa imi aduca la cunostinta cineva, nu prin presa, ci in mod oficial. Daca ma voi edifica despre ce este vorba, fiti convinsi ca voi reveni cu alte detalii, dar nu vreau sa intru speculatii. Justitia trebuie sa-si faca datoria", a precizat, intr-o scurta declaratie de presa, Laszlo Borbely.


"Directia Nationala Anticoruptie a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de Borbely Laszlo, deputat in Parlamentul Romaniei si ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata"











"Panouri anti-smecherie" pentru combaterea cersetorilor si a parcagiilor... VIDEO! Mansarda mistuita de flacari la Baia Mare. Patru oameni, la un pas sa arda de vii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x