Antena Căutare

Leac băbesc pentru coronavirus! Ce trebuie să faci ca să nu te îmbolnăvești!

Românii au început să se teamă tot ami mult de coronavirus și mulți au luat deja cu asalt magazinele, pentru a-și face provizii de mâncare. La sate, teama de coronavirus este alungată cu leacuri băbeşti! Astfel, sătenii îşi pun speranţa în remedii păstrate din moşi-strămoşi. Ce tratament recomandă?

Ce leacuri băbești există pentru coronavirus?

Când nu se știe un tratament oficial pentru coronavirus, oamenii de la sate consideră că utile sunt leacurile băbești. Vorbim de ceapă, usturoi, dar şi de ceaiuri sau chiar ţuică fiartă. Bătrânii spun însă că cea mai bună prevenţie este ca tinerii plecaţi la muncă în străinătate să nu se întoarcă acasă.

Panica declanșată de coronavirus s-a instalat și în mediul rural. Oamenii s-au aprovizionat cu măști de protecție.

''Ne cam doboară dacă vine şi pe la noi. Să stea acolo în China! Nu ştiu cum de apare, domne! De ce mai lasă oamenii să iasă din ţara aia, de ce? Şi români şi ce sunt acolo, lasă-i acolo, domne!'', a spus revoltată o săteancă.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Localnicii au golit rafturile magazinelor și speră ca la sate să fie mai feriți de virusul ucigaș. Nu puțini sunt cei care s-au pregătit să facă față temutei gripe noi cu leacuri băbești. Oamenii spun că țin cont și de regulile de igienă legate de spălatul pe mâini, dar nu uită de leacurile băbești: ceaiurile din plante, pălinca la care se pune piper, dar și rugăciunile!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să vezi cum văd oamenii de la sate coronavirusului!

Petiție pentru salvarea ecosistemului de pe lacul Siutghiol. Autorităţile nu iau măsuri!... Măștile de protecție, preț colosal peste noapte! Cât a ajuns să coste o bucată! „Este inuman ce se întâmplă”...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x