Antena Căutare

Luna decembrie aduce un val de scumpiri! Semnalul de alarmă tras de specialiști: ”Vom asista la creșteri de preț spectaculoase!”

Luna decembrie aduce vești proaste pentru sute de mii de români, întrucât după ce fructele și legumele românești s-au scumpit, acum prețul la carne se va majora. 

Luna decembrie aduce vești proaste pentru sute de mii de români, întrucât după ce fructele și legumele românești s-au scumpit, acum prețul la carne se va majora.

Producţia de legume şi fructe româneşti este mult mai slabă faţă de anul trecut, spun producătorii. Iar preţurile, mai mari. Cartofii s-au scumpit cel mai mult, cu aproape 30%. Iar restul legumelor, în medie, cu 20%, arată statisticile oficiale.

Scumpirile, însă, nu se opresc aici, întrucât prețul cărnii se va majora.

„Un 10-15% poate fi o creştere, pe o perioadă scurtă, când există cerere foarte mare. Vom asista la creşteri de preţ şi la morărit şi panificaţie, datorită scumpirii energiei şi că materia primă, grâul de calitate a fost achiziţionat de morari la preţuri mari”, a declarat Emil Dumitru, preşedinte Federaţia Pro Agro.

Din cauza pestei porcine, importurile de carne de porc ar putea ajunge de la 50 la peste 75%, estimează specialiştii.

O femeie de 41 de ani și fiica ei, de doi ani, au murit într-un incendiu devastator! De la ce a pornit totul ... Fără limită la contribuția pentru pensii. Toți românii sunt afectați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x