Antena Căutare

LIBREX aniversează 10 ani și îți oferă 8 motive de bucurie pentru a sărbători alături de cea mai mare librărie online din România!

Săptămâna această este o săptămâna specială pentru LIBREX: librăria online aniversează 10 ani de existența și cu această ocazie ți-a pregătit surprize de nerefuzat!

LIBREX aniversează 10 ani și îți oferă 8 motive de bucurie pentru a sărbători alături de cea mai mare librărie online din România! Galerie
LIBREX aniversează 10 ani și îți oferă 8 motive de bucurie pentru a sărbători alături de cea mai mare librărie online din România!

LIBREX este singură librarie online cu transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoarea ei, astfel încât te poți bucură de cărțile pe care le dorești și nu îți mai faci griji în privința taxei de transport. Cu banii economisiți, poți achiziționa una sau chiar două cărți, în funcție de preferințele tale și de ofertele existente la un moment dat.

Și pentru că a venit vorba despre oferte, trebuie să îți spunem că în această săptămâna, poți beneficia de lichidări de stoc și de reduceri de până la 90%. Dacă ai așteptat o anumită carte pentru a o cumpără la reducere, acum este momentul perfect să acționezi!

În plus, te bucuri de o oferta pe care nu ai cum să o refuzi: super promoții 2+1 Cadou. Cumperi oricare trei cărți și una dintre acestea va fi gratuită. Nu-i așa că sună bine? Profitând de această oferta, poți face un cadou cuiva drag care adoră cărțile!

LIBREX aniversează 10 ani și îți oferă 8 motive de bucurie pentru a sărbători alături de cea mai mare librărie online din România!

LIBREX aniversează 10 ani și îți oferă 8 motive de bucurie pentru a sărbători alături de cea mai mare librărie online din România!

Ai un autor sau o serie preferată? Cu ocazia aniversării de 10 ani a librăriei online LIBREX, te vei bucură de Mega Pachete de Cărți! Poate îți dorești să citești seria ,,Witcher” sau dacă te pasionează educația financiară și dezvoltarea personală, poți opta pentru un Pachet complet Robert T. Kiyosaki - Set 10 cărți. Orice ai alege, vei avea numai de câștigat!

Veștile bune nu se opresc aici: abia au început! Luna această, LIBREX anunță lansarea clubului de membri Librexclusive: dacă te vei înscrie, vei beneficia de numeroase avantaje special concepute pentru cei mai norocoși cititori. Ți-am stârnit curiozitatea? Urmărește site-ul și paginile rețelelor de socializare pentru a află mai multe detalii!

Vrei livrare rapidă pentru orice titlu? LIBREX s-a gândit la acest aspect și au decis să se mute într-un depozit nou! După 10 ani, era necesară o astfel de mutare, astfel încât să putem să îți oferim cele mai noi cărți direct din stoc. Acest lucru înseamnă livrare mai rapidă pentru ține, oriunde te-ai află.

Pentru că vrem să sărbătorești alături de noi aniversarea de 10 ani de la înființarea LIBREX, îți oferim la fiecare comandă Cadouri de sărbătoare: Semne de carte deosebite, care vor înfrumuseța titlurile pe care le alegi. Fiecare carte merită un semn pe măsură!

Și nu în ultimul rând, nu puteam să nu sărbătorim fără o Super Tombolă: îți oferim șansă de a câștigă cadouri în valoare de 5000 lei! Merită să plasezi o comandă pentru a întră în cursa pentru premii!

În final, am vrea să mulțumim tuturor clienților care au ales LIBREX în acești 10 ani. Datorită vouă, am putut ajută comunitatea în timpul stării de urgență, oferind transport gratuit pentru toate comenzile, indiferent de valoarea lor. Astfel, am reușit să va aducem un zâmbet într-o perioada dificilă pentru noi toți. Și nu doar vouă, ci și copiilor și adolescenților din comunitățile defavorizate care nu au avut acces la cursuri online în perioada stării de urgență. În parteneriat cu Fundația World Vision România, LIBREX a donat 400 de cărți și astfel i-a ajutat să nu abandoneze visul de a învață.

Tot datorită clienților noștri dragi, în primele 7 luni din anul 2020, LIBREX a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 330% față de anul 2019.

Și nu uită că LIBREX susține autorii români! Dacă îți dorești să te afirmi, poți trimite manuscrisul tău și poți avea șansă de a deveni autor publicat!


Speram sa te bucuri si tu alaturi de LIBREX la aniversarea de 10 ani!

Se deschid restaurantele, dar nu toate! Premierul Ludovic Orban a anunțat posibilele criterii de selecție... Un posibil job pentru Vulpița? Veronica a dat o probă în cafenea! Cum s-au descurcat soții Stegaru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x