Antena Căutare

Liciteaza pentru tricoul lui Chivu! Fii un om mai bun!

Selena Daria Vlad si Marian Teofan sunt doi copii care au nevoie de o noua sansa la viata. O sansa pe care tu, cel care citesti acest mesaj, i-o poti oferi prin cumpararea tricoului lui Cristi Chivu. Un tricou pe care bloggerii romani il pun la bataie.

Selena si Marian sunt doi copii bolnavi de leucemie care au nevoie de ajutorul si bunatatea noastra, a semenilor lor. Trebuie sa avem incredere ca dandu-le o sansa la viata nu facem altceva decat sa trimitem in viitor doi oameni care vor fi etern recunoscatori oamenilor buni.

2011/05/19//289232-copii.jpg

Echipa de fotbal a bloggerilor romani a castigat, anul trecut, Cupa Agentiilor la fotbal si, o data cu ea, un tricoul al lui Cristian Chivu, semnat chiar de capitanul Echipei Nationale a Romaniei.

Pentru ca bloggerii sunt mai intai oameni si abia dupa aceea pasionati de fotbal, acestia au ales sa ofere spre licitatie pe okazii.ro tricoul lui Chivu din sezonul in care acesta a castigat nu doar titlul in Serie A, ci si Liga Campionilor si Cupa Italiei.

Ofera-ti, astfel, sansa unica de a cumpara nu doar un suvenir inedit, ci si multumirea eterna ca ai contribuit la salvarea vietilor a doi copii minunati. Doi copii care vor fi etern recunoscatori lumii in care s-au nascut.

Liciteaza si tu! Fii un om mai bun!

FOTO: alexcirstea.ro

Cadavrul celui de-al patrulea tanar inecat in Lacul Razelm a fost gasit... Politistii au intocmit portretul-robot al hotului de tablouri din Piatra Neamt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x