Căutare Live

Anunțul momentului! Lista completă cu țările din care nu trebuie să mai stai în izolare, la revenirea în România

A treia etapă de relaxare a măsurilor impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus a început din 15 iunie și vine cu vestea mult așteptată de români: a fost eliminată parțial măsura de autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile, pentru românii care se întorc din străinătate. Modificarea este valabilă pentru 17 tări, printre care Germania, Grecia și Bulgaria.

Lista completă cu țările din care nu trebuie să mai stai în izolare, la revenirea în România

Profimedia Images

Listă țări din care a fost eliminată izolarea la domiciliu la revenirea în România

Guvernul a decis că se reia traficul aerian spre şi dinspre Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Confederaţia Elveţiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. De asemenea, persoanele care vin din aceste ţări nu mai sunt obligate să stea 14 zile în izolare la domiciliu sau în carantină, aceste state având în ultimele două săptămâni număr redus de cazuri la milionul de locuitori.

Citește și: Românii se relaxează din nou! Se reiau zborurile, se redeschid mall-urile, piscinele exterioare și sălile de fitness

Lista cu statele pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare, se actualizează săptămânal de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni, până la ora 16:00, în vederea introducerii în listă a unor noi ţări.

”Persoanele care vin în România din ţările care fac obiectul excepţiei de la carantinare/izolare, dar care, înaintea plecării din ţara respectivă, nu au stat cel puţin 14 zile pe teritoriul acesteia, intră în carantină/izolare la locuinţa/ locaţia declarată, împreună cu colocatarii, inclusiv familia/aparţinătorii, după caz”, a decis Guvernul.

Autorităţile au precizat, de asemenea, că vor intra în izolare sau carantină şi persoanele care vin din alte state şi care dor tranzitează una dintre ţările aflate în aşa-numita ”zonă verde”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Motivul pentru care numărul cazurilor de coronavirus a explodat în România. Nelu Tătaru explică: "S-a accentuat tra...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri