Căutare Live

Litoralul românesc vine cu oferte irezistibile de Paște. 60 de lei la Vama Veche

Litoralul românesc vine cu oferte irezistibile de Paște. 60 de lei la Vama Veche. Află din articolul a1.ro ce oferte au pregătit hotelierii și pensiunile pentru Paște 2019 și 1 Mai, prețul pentru o noapte de cazare începe de la 90 de lei, la Mamaia Nord

Litoralul românesc vine cu oferte irezistibile de Paște. 60 de lei la Vama Veche. Află din articolul a1.ro ce oferte au pregătit hotelierii și pensiunile pentru Paște 2019 și 1 Mai, prețul pentru o noapte de cazare începe de la 90 de lei, la Mamaia Nord

Odată cu întâmpinarea sărbătorii Sfintelor Paști, românii se pregătesc și de vacanță. Aceștia vor avea zi libere prin lege Vinerea Mare (26 aprilie) și a doua zi de Paște, luni (29 aprilie). Având în vedere că anul acesta Paștele se sărbătorește în apropierea zilei de 1 mai, mulți angajatori au decis ca și ziua de 30 aprilie să devină zi liberă, fiind precedată apoi de ziua de 1 mai, miercuri.

În cele mai multe dintre cazuri, cei care vor avea liber pe 30 aprilie, vor trebui să recupereze această zi, lucrând într-o zi de week-end. Și cum zilele libere înseamnă vacanță și escapade din viața cotidiană, unii aleg să petreacă câteva zile la munte, pe când alții aleg ca destinație litoralul de vreme ce vine 1 mai.

Mai mult de 80 de hoteluri din totalul celor peste 300 existente pe Litoral, ceea ce înseamnă mai puţin de 30%, vor fi deschise de Paşte şi de 1 Mai şi vor primi turişti în această perioadă, staţiunile cele mai căutate fiind Mamaia şi Vama Veche.

Faţă de 1 Mai anul trecut, numărul turiştilor prezenţi pe Litoral va fi cu 25% mai mare, iar o parte dintre ei sunt români care lucrează în străinătate şi care s-au întors pentru a petrece Paştele în ţară, potrivit unui studiu al agenţiei de turism Litoralulromanesc.ro.

Oferte litoral de Paște

Ofertă de Paște și 1 mai - Cazare în Vama Veche

De Paște și de 1 mai vei putea găsi diverse oferte avantajoase de cazare în Vama Veche. Sunt pensiuni care oferă cazare cu 60 lei/ noapte. Una dintre ele se află la 130 m de plajă, oferind condiții foarte bune de cazare. Prețurile bune te fac să te grăbești să îți rezervi o cameră din timp sau, de ce nu, o vilă întreagă pentru toată gașca ta de prieteni pentru a vă distra în Vama Veche.

De asemenea, există pensiuni care au pregătit pachete speciale pentru Paște și 1 mai pentru toți clienții. Astfel, în perioada 25 aprilie – 5 mai, pentru minim 3 nopți de cazare, prețul este de 800 lei / camera dublă, 1000 lei/ camera triplă și 1200 lei/ garsoniera. În această stațiune, prețurile variază foarte mult, de la 60 lei/ noapte la 500 lei/ noapte.

Ofertă de Paște și 1 mai - Cazare în Venus

Mulți români preferă stațiunea Venus pentru că este considerată una mai retrasă și liniștită, în comparație cu Vama Veche și Mamaia care obișnuiesc să fie destul de populate de turiști în perioada aceasta. În Venus, poți găsi cazare începând de la 90 lei/ noapte/ camera dublă. Astfel, dacă dorești să stai în Venus pentru câteva zile, la malul mării, alături de familie, stațiunea îți oferă condiții de cazare excelente. Alege o vilă sau pensiune situată foarte aproape de plajă pentru a putea urmări apusurile și răsăriturile în compania celor dragi.

Ofertă de Paște și 1 mai - Cazare în Mamaia

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
felicitare cu flori roz pe margini pe care scrie mesaje de sfantul andrei 2021
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Mai multe articole

Dacă vrei să vii alături de familie sau de gașca de prieteni pe litoral de Paște, stațiunea Mamaia este una potrivită dacă dorești să te distrezi în faimoasele cluburi. În această zonă vei putea găsi cazare începând de la 90 lei/ noapte, în Mamaia Nord. Unele dintre cele mai scumpe camere în Mamaia și Mamaia Nord ajung la 500 – 600 lei/ noapte, în vile luxoase, cu multe beneficii.

Ofertă de Paște și 1 mai - Cazare în Eforie Nord

Dacă alegi drept stațiune turistică pe litoralul românesc stațiunea Eforie Nord, nu vei fi dezamăgit. De Paște și de 1 mai vei putea găsi oferte avantajoase pentru tine și cei dragi, pentru a petrece o vacanță de neuitat. În Eforie Nord, poți găsi oferte de Paște începând de la 50 lei/noapte/ persoană pentru minim 4 nopți și un grup de 12 persoane. La o altă vilă, pentru un sejur de minim 3 nopți și pentru un grup de 12-15 persoane. Dacă gașca ta de prieteni e mai mare și sunteți 20 de persoane în grup, atunci trebuie să știi că poți găsi cazare cu 50 lei/noapte/ persoană pentru minim 4 nopți.

Citește și:

-Vremea de 1 mai. Cum va fi vremea la munte și la mare de 1 mai?

-Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații de vis în Bucovina

-Vacanța de Paște la munte. Oferte și destinații de vis, în România

Sursă foto: pexels.com

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... „Umflatule, tâmpitule! Eşti gunoi”. O învățătoare din Brașov, jigniri uluitoare la adresa elevilor! Cum va fi sancționat...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri