Antena Căutare

Liviu Popa, IGPR: Avem suficienti betivi, nenerociti in Politie

Seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Liviu Popa, a facut o declaratie socanta cu privire la oamenii din subordinea sa. "Avem suficienti politisti betivi, nenerociti in Politia Romana", a spus Popa.

"Eu as vrea sa se faca disponibilizari. In Politia Romana e un moment deosebit de prielnic pentru asanarea mediului politienesc. Avem destui betivi, nenorociti, care nu au fost dati afara, ci doar sanctionati pentru diverse abateri", a declarat chestorul Liviu Popa la Cluj.

El a mai spus ca actualmente in tara 7.000 dintre politisti au fost cercetati prealabil si sanctionati pentru abateri disciplinare sau penale, informeaza ziuadecj.ro..

Seful Politiei Romane declara la inceputul anului ca cele 2.834 de posturi de politie comunale vor fi desfiintate in baza unui proiect de reformare a politiei.

"Suntem singura tara din Europa care are post de politie (comunal - n.r.). Nu putem sa ne permitem luxul sa tinem trei politisti si la o comuna de 1.000 de locuitori, si la o comuna de 3.000 locuitori, si la o comuna de 5.000 locuitori. Nu ne putem permite luxul sa ne distribuim resursele pe care le avem in mod haotic si fara niciun fel de analiza pe ceea ce inseamna riscurile si vulnerabilitatile pe care le avem", declara Liviu Popa, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Guvernul da 350 de mii de euro pe un sondaj ca sa afle cum traim... Inca o gravida a murit de gripa porcina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x