Antena Căutare

Inca o gravida a murit de gripa porcina!

O tanara in varsta de 27 de ani, care a nascut in urma cu trei zile si era in stare grava, suspectata de gripa cu virus A/H1N1, a murit, vineri, la Sectia Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Potrivit sefului Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta, dr. Constantin Dina, lauza a decedat in urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil la manevre, urmand ca medicii legisti sa stabileasca cu exactitate cauza mortii.

Reprezentantul DSP a mentionat ca starea de sanatate a nou-nascutului este buna.

Mama acestuia era internata la Sectia Terapie Intensiva si era intubata si monitorizata de medici, fiind asteptate, totodata, rezultatele analizelor probelor prelevate si trimise la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, pentru confirmarea sau infirmarea gripei cu virus A/H1N1.

Pana in prezent, in judetul Constanta au fost conformate doua cazuri de gripa noua, la doua femei in varsta de 34 de ani si, respectiv, 61 de ani, cu boli cronice asociate, afectiuni respiratorii si cardiovasculare.

In ambele situatii, starea de sanatate a pacientelor a evoluat favorabil, dupa administrarea tratamentului de specialitate, femeile fiind in afara oricarui pericol.

Sursa: Jurnalul National

Liviu Popa, IGPR: Avem suficienti betivi, nenerociti in Politie... Femeia sfasiata de caini a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x