Antena Căutare

Localnicii din Stefanesti i-au sechestrat pe angajatii unei companii de cablu pentru ca nu au putut sa vada meciul Ajax-Steaua

Revolta nocturna intr-o comuna din judetul Iflov. Aproape toti localnicii au iesit nervosi in strada, dupa ce angajatii unei companii de cablu i-au lasat fara semnal la televizor. Cativa dintre ei au fost sechestrati in masinile de serviciu si au cerut ajutorul politiei si trupelor speciale ca sa reuseasca sa inainteze. Printre nemultumiti s-a aflat si mama lui Adrian Minune.

Revoltati ca angajatii companiei de cablu au taiat cablurile, localnicii au facut o bariera umana care a blocat circulatia pe toata strada. Cativa muncitori au ramas inconjurati in marea de oameni si s-au baricadat in masini. Nici macar politistii nu i-au convins sa coboare.

Localnicii au iesit in strada dupa ce s-au trezit fara semnal la televizoare. Printre ei, si mama cantaretului de manele, Adrian Minune: „Am vorbit, ne-au explicat ca i-a trimis cineva, sefii, sa intrerupa. Nu este corect ca noi, cei care sunt la zi, sa ramanem fara cablu”

“Au intrerupt stradalul, ca noi sa nu putem, cu scari, s-au urcat si au taiat cablul, si la ala care a platit, si la ala care nu a platit. Noi suntem de acord, la ala care nu plateste, dar nu sa vii noaptea, fara nicio instiintare”, a spus un satean.

Angajatii n-au tinut cont, insa, de acest aspect. Dupa lasarea intunericului, aproape 50 de masini ale companiei de cablu au venit in comuna Stefanesti. Abia dupa ce au vazut ca oamenii se revolta, angajatii au incercat sa remedieze situatia.

Oamenii n-au vazut nici meciul si nici vreo alta emisiune. Localnicii sunt in continuare, fara semnal la televizoare. Multi dintre ei sunt decisi sa apeleze la serviciile unei alte companii de cablu, dar vor sa o dea in judecata si pe cea cu care au acum contract.

Elevii romani vor face la scoala chimia... cool! Eprubetele si substantele vor fi manevrate virtual... Cadavrul unui barbat de 51 de ani, gasit plutind pe raul Somes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x