Antena Căutare

Accident cumplit în Ialomița! Locomotiva unui tren de marfă a deraiat, după ce a lovit un TIR - Foto

Un accident a avut loc, marți, la ieşire din localitatea Feteşti spre Movila, în judeţul Ialomiţa. Locomotiva unui tren de marfă a deraiat, după ce a lovit un TIR.

Un accident a avut loc, marți, la ieşire din localitatea Feteşti spre Movila, în judeţul Ialomiţa. Locomotiva unui tren de marfă a deraiat, după ce a lovit un TIR.

Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, accidentul feroviar a avut loc la ieşire din Feteşti spre Movila. Un marfar a lovit un TIR, cauzele şi împrejurările exacte ale producerii evenimentului urmând a fi stabilite ulterior.

La faţa locului, intervin pompierii cu un echipaj de descarcerare grea de la Detaşamentul Slobozia, cu maşini de stingere incendii cu apă şi spumă şi echipaje SMURD şi Ambulanţa Ialomiţa.

Accident cumplit în Ialomița! Locomotiva unui tren de marfă a deraiat, după ce a lovit un TIR - Foto

După impactul dintre marfar şi autocamion, şoferului de autocamion şi mecanicului de tren le-a fost acordat primul - ajutor medical de catre echipajul SAJ, iar ajutorului de mecanic de către echipajul SMURD, potrivit News.ro.

Locomotiva a deraiat, trenul neavând încărcătură, în timp ce încărcătura TIR-ului formată din uree, potasiu şi fosfor a fost împrăştiată în urma impactului.

În urma accidentului, circulaţia pe calea ferată a fost oprită. În zonă, pompierii intervin cu mijloacele pentru descarcerare pentru degajarea autocamionului de pe calea ferată. De asemenea, pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor în zonă.

Satul ce riscă să se prăbușească în Canalul Dunăre-Marea Neagră: „Am știut noi c-o să se dărâme?! Nu e în siguranţă nim... A condus pe contrasens în Galați și a pus în pericol vieți! A fost filmat totul! Ce pedeapsă riscă șoferul inconștient -...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x