Antena Căutare

A condus pe contrasens în Galați și a pus în pericol vieți! A fost filmat totul! Ce pedeapsă riscă șoferul inconștient - Video

Un șofer a condus pe contrasens, marți, pe una dintre cele mai circulate artere rutiere din Galaţi. Un gălăţean a filmat aventura unui conducător auto, iar Poliția s-a autosesizat în acest caz.

Un șofer a condus pe contrasens, marți, pe una dintre cele mai circulate artere rutiere din Galaţi. Un gălăţean a filmat aventura unui conducător auto, iar Poliția s-a autosesizat în acest caz.

Șoferul a condus pe contrasens pe strada Calea Galaţi din municipiu, la ieşirea spre digul către Brăila. Chiar dacă a înţeles că manevra a fost greşită şi se putea solda oricând cu producerea unui accident de circulaţie, şoferul şi-a continuat neperturbat drumul, oprind doar atunci când o maşină venea cu viteză din faţă.

La un moment dat, șoferul care a condus pe contrasens a avut posibilitatea să întoarcă maşina într-o parcare şi să revină pe sensul regulamentar de mers, dar nu a făcut-o, alegând să meargă în continuare pe contrasens.


Imaginile video au fost publicate pe internet, iar Poliţia s-a autosesizat în acest caz, potrivit adevarul.ro.

Dacă va fi identificat, şoferul riscă o amendă de 870 de lei şi suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de două luni.

Oamenii legii verifică acum imaginile de pe camerele de supraveghere de la ieşirea din oraş pentru identificarea conducătorului auto.

Accident cumplit în Ialomița! Locomotiva unui tren de marfă a deraiat, după ce a lovit un TIR - Foto... Bunica Sofia a transmis un mesaj pentru cei care au umilit-o! Cuvintele ei sunt o lecție de viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x