Antena Căutare

Imagini copleșitoare de la locul în care a fost depus trupul regretatei Tamara Buciuceanu Botez! Ce se întâmplă | VIDEO

Momente emoționante și imagini care întristează o țară întreagă! Teatrul Bulandra din Capitală a devenit loc de pelerinaj pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celei care a fost marea doamnă a comediei româneşti, Tamara Buciuceanu-Botez!

Momente emoționante și imagini care întristează o țară întreagă! Teatrul Bulandra din Capitală a devenit loc de pelerinaj pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celei care a fost marea doamnă a comediei româneşti, Tamara Buciuceanu-Botez!

Doliu în România după ce actrița Tamara Buciuceanu Botez a trecut în neființă! Actori, muzicieni şi admiratori au venit să-i aducă, pentru ultima dată, flori artistei care a influenţat viaţa a mii de tineri!

Încă de la prima oră în faţa teatrului au venit cei care au simţit că Tamara Buciuceanu Botez le-a schimbat viaţa.

Trupul neînsufleţit al actriţei a fost adus la teatru în jurul prânzului şi depus pe scena sălii Toma Caragiu. Locul unde doamna comediei româneşti a interpretat sute de roluri de excepţie. Primul care a venit acolo a fost nepotul regretatei artiste, Mihai Constantin, adică personajul Ionică din filmul „Liceenii”.

OAMENII ÎȘI IAU RĂMAS BUN DE LA TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ

Rând pe rând actori, muzicieni şi oameni simpli au venit să-i aducă flori şi să îşi ia "Adio" de la cea care a fost profesoara "Isoscel", "cucoana Chiriţa" sau pur şi simplu "Doamna Tamara".

Mâine dimineaţă, sicriul va fi dus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, din centrul Capitalei. Înmormântarea va avea loc în aceeaşi zi, la Cimitirul Sfânta Vineri.

Actorii care i-au fost colegi de scenă actriţei, care a jucat la Bulandra în sute de reprezentaţii, dar şi spectatorii care au umplut sălile la spectacolele ei sunt aşteptaţi să-şi ia rămas-bun de la cea care a fost numită Regina Comediei româneşti.

Tamara Buciuceanu a dat viaţă unor roluri memorabile în teatru şi film, de la Coana Chiriţa, la profesoara Isoscel.

Trupul neinsufletit al actritei Tamara Buciuceanu va fi depus astazi la sala Toma Caragiu a teatrului Bulandra, acolo unde actrita a jucat sute de roluri. Astazi sunt asteptati aici actori mari ai Roamniei, pentru a si lua ramas bun de la doamna teatrului de comedie.

Circulaţia pe podul Străuleşti, redeschisă după finalizarea lucrărilor de consolidare şi reabilitare... Noile spații de Business din București amenință monopolul zonei de nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x