Antena Căutare

Locuri de muncă în București, Septembrie 2018

Locuri de muncă în București, Septembrie 2018. Dacă dorești să îți schimbi locul de muncă, noi o sa te ajutăm să găsești jobul potrivit.

Locuri de muncă în București, Septembrie 2018 Galerie
Locuri de muncă București | pexels.com

Atunci când îți dorești să îți schimbi jobul pentru că din mai multe motive ceea ce faci nu te mai mulțumește, trebuie să fi sigur că următorul tău job te va face să te simți împlinit. Nimic nu se compară cu o muncă făcută cu drag și pasiune. Nu degeaba se spune că dacă iubești ce faci nu va trebui să muncești o zi tot restul vieții. Dacă ești în căutare de un job care te poate ajuta să îți lărgești orizontul de cunoștințe atunci noi te putem ajuta cu câteva sugestii.

Contact Center Associate

SC Interglobe Services and Technologies SRL angajează Contact Center Associate. Potențialul candidat trebuie să fie cunoscător de limba franceză sau germană și să ofere clienților la telefon informații de zbor sau despre aeroporturi. InterGlobe Technologies (IGT) este o companie foarte bine dezvoltată, oferind servicii și soluții pentru diverse corporații de travel din întreaga lume.

JAVA Parameter Specialist

Potențialul angajat trebuie să fie cunoscător de limbă franceză. Cel mai important este să cunoști JAVA – J2EE (Servlet, JSP, EJB) – XML – XSD – XSL, SGBD, ORACLE și HTML – JAVASCRIPT – CSS. De asemenea, pentru a avea o șansă la această poziție trebuie să ai o experiență în acest domeniu de cel puțin 2 ani.

Agent Vânzări IT – Customer Support

CRAF Company Impex SRL recrutează! Candidatul ideal trebuie să aibă cel puțin un an experiență în acest domeniu. De asemenea, sunt importante cunoștințele de limbă engleză și utilizare a programelor specifice activității. Ca aptitudini, potențialul candidat trebuie să aibă capacitatea de negociere și să fie întreprinzător.

Digital Marketing Specialist (HTML Specialist)

APT Resources & Services SRL angajează pe poziția Digital Marketing Specialist. Pentru a ajunge să ocupi poziția aceasta trebuie să ai cunoștințe de programare HTML și să fi avut deja experiență în domeniul customer support. De asemenea, trebuie să cunoști limba engleză la nivel avansat și toate aplicațiile Microsoft Office în special Excel.

Dacă te simți pregătit pentru unul dintre aceste joburi sau dacă unul din ele este dream job, atunci ar trebui să aplici. Nu pierde ocazia de a-ți vedea visul devenit realitate dacă ai abilitățile și calitățile necesare.

Sursă foto: pexels.com

A murit Tiberiu Condrea - jurnalist. De ce boală suferea... Veste BUNĂ pentru cei care nu au CENTRALE termice de apartament! Anunțul făcut de autorități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x