Antena Căutare

Ultimă oră! Lovitură pentru românii cu vacanțe programate în Grecia! Cum le-ar putea fi date peste cap toate planurile! Este oficial!

Multe puncte de trecere a frontierei în Grecia au fost sau urmează să fie închise, a anunțat, miercuri, un consultant în turism.

Ultimă oră! Lovitură pentru românii cu vacanțe programate în Grecia! Cum le-ar putea fi date peste cap toate planurile! Este oficial!
Lovitură pentru românii cu vacanțe programate în Grecia! Cum le-ar putea fi date peste cap toate planurile! Este oficial! | profimediaimages.ro

Anunțul a fost făcut de consultantul în turism Răzvan Pacu, care a precizat că are informaţii confirmate de Ministerul Turismului din Grecia. Ulterior, informația a fost confirmată de Biroul ministerului turismului din Grecia în România, potrivit Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: „Medicii l-au declarat ca și mort! Am plâns toți trei la căpătâiul lui, dar el nu s-a lăsat! A învins COVID-19, iar acum vrea un singur lucru!”

Întrebaţi despre închiderea frontierelor, reprezentanţii Biroului ministerului Turismului din Grecia în România au confirmat pentru Mediafax veridicitatea informaţiei.

Citește și: Previziune sumbră, de la cercetători! Un virus din China ar putea provoca o nouă pandemie, după cea de COVID-19! Care ar putea fi primele victime. „A trecut deja la oameni! Are toate trăsăturile”

Aceștia au precizat că încearcă să afle dacă există un motiv întemeiat în spatele acestei decizii sau dacă „nu cumva e o greşeală la mijloc”, au transmis oficialii acreditaţi de Grecia la Bucureşti.

Admitere 2020. Universitățile dau startul înscrierilor la facultate. Taxa, redusă cu 25% pentru viitorii studenți... Aproximativ o sută de oameni, la coadă pentru a-şi înscrie copiii la creşele de stat din Timişoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x