Antena Căutare

Tânărul ajutat de Gigi Becali a murit la 31 de ani! Vestea cutremurătoare a venit în urmă cu puțin timp: ”Am sperat să se facă bine”

Arbitrul Lucian Știube, tânărul care a fost ajutat de Gigi Becali pentru a câștiga lupta cu cancerul, a murit la vârsta de 31 de ani. 


Arbitrul Lucian Știube, tânărul care a fost ajutat de Gigi Becali pentru a câștiga lupta cu cancerul, a murit la vârsta de 31 de ani.

Lucian, unul dintre cei mai promițători arbitri din Bihor, a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu doi ani de zile. Miercuri dimineață, însă, el a pierdut lupta cu boala necruțătoare.

Încă un gest de omenie făcut de Becali. Un tânăr în stadiu terminal i-a cerut ajutorul și a primit imediat banii

Recent, aflând de suferinţa arbitrului bihorean, Gigi Becali, finanţatorul FCSB a trimis o sumă de bani, prin intermediul fostului internaţional Alexandru Boc, pentru a ajuta în privinţa tratamentului.

„Suntem şocaţi de vestea primită. Am tot sperat ca Lucian să se facă bine, să îl vedem din nou arbitrând. Simt un mare gol şi nu îmi vine să cred că vorbim de Lucian la timpul trecut. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi sincere condoleanţe familiei îndoliate”, transmite Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor.

În afara carierei de arbitru, Lucian Ştiube a jucat fotbal la FC Universitatea Oradea şi Cetatea Biharia.

Copiii vor intra în învăţământul obligatoriu de la patru ani. Noua reformă în Educație... Fiica lui Luke Perry, mărturisiri sfâșietoare după moartea tatălui ei: ”Nu știu ce să spun într-o astfel de situație!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x