Antena Căutare

Încă un gest de omenie făcut de Gigi Becali. Un tânăr în stadiu terminal i-a cerut ajutorul și a primit imediat banii

Totul a început după ce un tânăr care a aflat că suferă de necruțătoarea boală i-a cerut ajutorul. Suferise deja o operație la cap, iar starea lui de sănătate se degrada tot mai mult. I-a scris o scrisoare lui Becali, în care îi spunea că are 31 de ani și că nu vrea să moară. A primit banii necesari tratamentului chiar în aceeași zi.

15 milioane de euro a investit Gigi Becali pentru construirea spitalului în care bolnavii de cancer primesc tratament gratuit. Totul a început după ce un tânăr care a aflat că suferă de necruțătoarea boală i-a cerut ajutorul. Suferise deja o operație la cap, iar starea lui de sănătate se degrada tot mai mult. I-a scris o scrisoare lui Becali, în care îi spunea că are 31 de ani și că nu vrea să moară. A primit banii necesari tratamentului chiar în aceeași zi.

După ce s-a aflat că Gigi Becali a investit milioane de euro într-un spital dedicat bolnavilor de cancer, a ieșit la iveală că patronul FCSB a ajutat și un arbitru bihorean.

Este vorba despre Lucian Știube, care la doar 31 de ani, a fost diagnosticat cu cancer, motiv pentru care nici nu mai activează în fobal.

Gigi Becali a deschis un spital destinat bolnavilor de cancer: "Totul este pe gratis"

Astfel, după ce a primit un diagnostic crunt, colegii săi s-au mobilizat și au strâns bani pentru a-l ajuta. Când au constatat că suma strânsă nu este suficientă, ei l-au contact pe Alexandru Boc, fost vicepreședintele a Ligii Profesionale de Fotbal, bihorean de origine și fost component al naţionalei de fotbal. Acesta i-a îndemnat să scrie o scrisoare către Gigi Becali.

Fără să stea pe gânduri, Boc l-a abordat pe patronul FCSB-ului în 11 februarie, la meciul echipei sale cu Hermannstadt, de pe Arena Naţională, i-a înmânat scrisoarea, iar demersul a fost încununat de succes. După numai două zile, Lucian Știube și primit banii, pe care acum îi folosește la tratament.

Cum arată spitalul în care Gigi Becali tratează gratuit bolnavii de cancer

"Le-am spus să facă o scrisoare către Gigi şi să pună acolo şi nişte acte doveditoare ale bolii. M-am dus la Gigi în lojă, i-am spus despre ce este vorba şi i-am dat lui Luţu (apropiat al lui Becali - n.r.) plicul respectiv. Spre surprinderea mea, după doar două zile m-a sunat Luţu şi mi-a spus că şeful lui a aprobat. L-a trimis pe Luţu cu un pachet de bani şi i-a virat arbitrului o sumă importantă în cont. Vă daţi seama reacţia lui Lucian, a părinţilor săi, a colegilor. Acum face tratament, iar banii primiţi de la Gigi îl ajută foarte mult. Are la cap o operaţie, mai multe nu pot să spun", a declarat Alexandru Boc, potrivit Cancan.

Ministrul Muncii ar urma să acorde alocații majorate și pe luna martie, retroactiv: "Există posibilitatea ca alocaț... Cel mai poluat din România se află în Moldova! Bucureștii sunt fericiți: Capitala nu se regăsește în top 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x