Antena Căutare

Lucruri pe care oricine ar trebui să le facă în viață. Asigurarea de sănătate se numără printre ele

Liniștea, relaxarea și învățarea se numără printre obiectivele pe care oricine ar trebui să le aibă în viață, indiferent de vârstă. Pentru un trai echilibrat și mulțumitor trebuie să ne îngrijim de aspecte care ne pot face viața mai frumoasă.

Femeie într-un tricou bej
Există câteva lucruri pe care oricine ar trebui să le facă în viață! | Shutterstock

Îți prezentăm cinci lucruri pe care ar trebui să le faci pentru o viață mai liniștită și mai frumoasă, indifferent de vârsta la care te afli.

Ce trebuie să faci pentru o viață liniștită? Fă-ți o asigurare privată de sănătate!

Problemele de sănătate sau accidentele sunt obstacole în viață pe care nu le putem anticipa, însă putem fi prevăzători în ceea ce privește rezolvarea lor. Recent, pe piața de asigurări din România a fost introdusă posibilitatea obținerii unei asigurări voluntare de sănătate. De exemplu, Euroins Insurance Group, cel mai important activ al EuroHold, oferă posibilitatea unei asigurări voluntare de sănătate, care îți poate proteja portofelul în situații dificile.

Asigurarea voluntară de sănătate este un produs nou pe piața din România și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. În orice moment al vieții putem avea parte de probleme care necesită îngrijiri medicale, iar cheltuielile mari, neprevăzute, nu sunt niciodată binevenite. Tocmai de aceea, este mult mai avantajos ca fiecare dintre noi să aibă o asigurare de sănătate care ne-ar putea scuti de cheltuieli la clinicile private. Asigurații de la Euroins au acces la o linie telefonică medicală disponibilă 24/24 ore, 7/7 zile, la care răspund medici rezidenți, capabili să ofere indicațiile necesare în funcție de situație. Dacă este nevoie, medicii apelați pot programa asigurații pentru consultații la una dintre cele 750 de clinici din țară, în funcție de simptome și acțiunile menționate. În cazul unei probleme medicale, asiguratul poate fi programat în cel mai scurt timp la medicul și clinica dorită, din lista celor 750 de clinici.

În viață este important să fii liniștit, iar faptul că poți apela oricând la consultații medicale fără costuri suplimentare îți poate oferi liniștea de care ai nevoie. Planurile de asigurare de sănătate încep de la 99 lei pe an de persoană, iar plata se face lunar, asigurarea putând fi reînnoită de la an la an.

Așadar, dacă te-ai lovit, ai răcit, sau ai o altă problemă medicală și ai nevoie de consultații, prin intermediul asigurării poți apela la Call Center-ul disponibil la orice oră, iar medicii care îți vor răspunde, îți vor da cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemei. Ca asigurat nu ești implicat financiar, decontarea serviciilor medicale fiind realizată de către Asigurator direct către clinicile medicale agreate, în funcție de planul de asigurare sau acoperirile suplimentare.

Este foarte simplu să intri în posesia unei astfel de asigurări medicale. Aceasta este emisă electronic, fără ca beneficiarii să fie consultați medical. O astfel de asigurare medicală este ușor de obținut, nu este costisitoare și poate preveni cheltuieli exorbitante. Așadar o asigurare ca cea de la Euroins contribuie la liniștea vieții tale.

Pentru mai multe detalii despre asigurarea voluntară de sănătate poți accesa site-ul companiei AICI.

Ce trebuie să faci pentru relaxare? Călătorește cât mai mult

În viață trebuie să te concentrezi și asupra relaxării și descoperirii. Indiferent de vârstă, călătoriile contribuie la înfrumusețarea și dezovoltarea vieții fiecărei persoane. Dacă veniturile nu-ți permit călătorii scumpe, există posibilitatea de a călători mult și ieftin. Urmărește perioadele extrasezon, când biletele la avion sunt reduse și pleacă în city break-uri. Începe cu Europa: Madrid, Paris, Roma te așteaptă să le descoperi secretele. Desigur, te poți orienta și la vacanțe mai lungi, în Europa sau în afara ei.

Citește și: Top 9 orașe de vizitat în 2021. Ce locație se află pe primul loc

Ce trebuie să faci pentru sănătate? Ai grijă la alimenție și la mișcare

În adolescență metabolismul ține cu tine! Mai târziu, vei vedea că fast-foodul și viața sedentară îți vor afecta fizicul și sănătatea. Încearcă să eviți alimentele nesănătose și să-ți faci un program de exerciții fizice zilnice, indiferent de vârstă. Îți poți face un tabel lunar în care să-ți notezi ce și câte exerciții fizice să faci. De exemplu, pentru ziua de 1 a lunii, notează-ți 20 de genuflexiuni, 20 de abdomene și 20 de fandări, apoi de la zi la zi, crește dificultatea. Îți va face bine și pentru fizic și pentru trup.

Ce trebuie să faci pentru ușurarea vieții cotidiene? Învață să gătești

Încă de mic copil trebuie să știi să gătești câteva preparate. Nu poți mânca doar la restaurante de-a lungul vieții, iar mama nu va fi mereu alături de tine pregătită să-ți facă felul de mâncare preferat. Internetul este plin de tutoriale și de rețete, sau poți să apelezi chiar la câteva cursuri de amator.

Citește și: Idei de preparate gustoase pentru cei mai mari pofticioși, de la Chef Cristina Pavel

Ce trebuie să faci pentru dezvoltarea personală? Citește cât mai mult

Că ești copil sau adult, tânăr sau pensionar, cititul te ajută să răspunzi întrebărilor care te macină, îți oferă noi viziuni, te ajută să afli lucruri despre tine și despre cei din jur. De la cărțile de dezvoltare personală, la cele de știință sau beletristică, toate îți sunt de ajutor în viață. A ști cât mai multe contribuie la dezvoltarea ta personală.

Așa arăta când greutatea sa a rupt un scaun de cinema. Cum s-a transformat Cathryn Hucknall după ce a slăbit 160kg... Și anul acesta este important să investim în produse și servicii românești! (P)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x