Riscul de transmitere a coronavirusului în comunitate a crescut drastic. Premierul Orban, apel către români: ”Respectați regulile, protejați-vă de virus!”

Numărul cazurilor de coronavirus nu scade sub 300 de mai bine de o săptămână de zile, iar acum premierul Ludovic Orban a lansat un apel către români pentru a respecta regulile pentru a preveni infecțiile cu noul coronavirus. 

Riscul de transmitere a coronavirusului în comunitate a crescut drastic. Premierul Orban, apel către români: ”Respectați regulile, protejați-vă de virus!”

Astfel, premierul Orban îi îndeamnă pe români să se protejeze, întrucât riscul de transmitere a noului coronavirus în comunitate a crescut semnificativ.

”Odată cu măsurile de relaxare, chiar dacă noi le-am luat într-o cadenţă bine gândită, pas cu pas, treptat, numărul interacţiunilor între oameni a crescut semnificativ şi riscul de transmitere în comunitate a crescut semnificativ. Personal, urmăresc cu atenţie evoluţia cazurilor, îndemn oamenii să respecte regulile, să se protejeze, să-i protejeze pe ceilalţi”, a spus Orban, după o vizită la amplasamentul Aeroportului internaţional Braşov-Ghimbav.

Un pacient cu COVID-19 a fost omorât de familia lui, în spital! Gafa uriașă prin care cei dragi i-au făcut de petrecanie! Medicii, uluiți!

De asemenea, el a mai declarat că este vorba de „o creştere rezonabilă” a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus.

”Nu este una care să ne sperie”, a adăugat Orban, întrebat dacă Guvernul are în vedere noi măsuri în contextul creşterii numărului de cazuri de îmbolnăviri.

Alte 320 de cazuri au fost confirmate în România, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 19 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 23.400 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.555 au fost declarate vindecate și externate.

Până astăzi, 1.484 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 18.06.2020 (10:00) – 19.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 11 decese (6 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Botoșani, Brăila, Brașov, Dâmbovița Dolj, Iași, București, Sălaj, Sibiu și Vrancea.

Un bărbat a învins coronavirusul la 105 ani, după ce a prins și Al Doilea Război Mondial: ”Recuperarea lui e o lecție de viață pentru noi toți”

Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 1 deces la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 decese la categoria de vârstă 70-79 ani, și 3 decese la persoane de peste 80 de ani.

10 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Starea de urgenţă, la un pas să fie adoptată din nou! Relaxarea a umplut spitalele, iar numărul infectărilor cu Covid-19 a explodat

La ATI, în acest moment, sunt internați 184 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.392 de persoane. Alte 82.236 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 608.771 de teste.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri