Antena Căutare

Ludovic Orban, despre noul an școlar: ”Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație”

Premierul Ludovic Orban a atras atenția că evoluția pandemiei de coronavirus este imposibil de anticipat, motiv pentru care autoritățile trebuie să se pregătească pentru orice situație, pentru ca toți copiii să aibă acces la educație.

Ludovic Orban, despre noul an școlar: ”Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație”
Ludovic Orban, despre noul an școlar: ”Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație”

În cadrul unei conferințe de presă, acesta a atras atenția că toți copiii trebuie să aibă acces la educație, indiferent că vor reveni sau nu la școală.

”Nu ştim care va fi evoluţia epidemiei, trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie, atât din punct de vedere al infrastructurii, al logisticii, noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educaţie, noi trebuie să ne asigurăm că profesorii, învăţătorii, au posibilitatea de a transmite informaţii în orice fel de condiţii.

Ultimă oră! Explozie de cazuri noi de coronavirus în România. A doua zi consecutivă cu peste 400 de îmbolnăviri

Trebuie să pregătim cu mare migală şi atenţie începutul anului şcolar şi să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie. Am încredere în dumneavoastră, am încredere în capacitatea dascălilor români de a se adapta la orice situaţie şi de a rămâne aproape de copiii lor, chiar dacă nu toţi vor fi în clase, chiar dacă de multe ori legătura va fi prin fibră optică şi prin intermediul ecranului de calculator”, a spus Orban, vineri, la Gala Teleşcoala, organizată în grădina Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, citat de Agerpres.

Orban, mulțumit de organizarea examenelor

În ceea ce privește examenele naționale din acest an, Ludovic Orban a declarat că acestea au fost organizate în condiţii exemplare.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Vreau să transmit mulţumirile mele şi aprecierea mea pentru toate cadrele didactice care au fost implicate în organizarea examenelor de Evaluare şi de Bacalaureat. În ciuda unei campanii agresive, în ciuda unei neîncrederi care a fost cultivată în mod sistematic privitor la aceste examene, în ciuda campaniilor care s-au derulat ca aceste examene să nu se desfăşoare, în ciuda instigării părinţilor de a nu îşi lăsa copiii să vină la examenele de evaluare, examenele de evaluare au fost organizate în condiţii exemplare”, a mai declarat premierul Ludovic Orban.

Peste 400 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Încă 420 de persoane au fost infectate cu coronavirus în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 28.166 de cazuri. De la ultima informare oficială, 21 de persoane au murit.

Potrivit informării oficiale transmise de Grupul de Comunicare Strategică, până astăzi, în România, au fost confirmate 28.166 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Primul județ din România în care nu mai există coronavirus. Ultimul pacient de COVID-19 a fost externat, iar de două săptămâni n-a mai apărut niciun caz

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.432 au fost externate, dintre care 19.545 de pacienți vindecați și 887 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Numărul de pacienți asimptomatici a suferit modificări față de ziua anterioară ca urmare a actualizării datelor de către unitățile sanitare, în ultimele 24 de ore.

Până astăzi, 1.708 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

O copilă de 13 ani a devenit mamă după ce a avut o relație cu un tânăr cu 12 ani mai mare. Cei doi s-au iubit pe ascuns ... Situație disperată pentru românii care își petrec concediile în Grecia: ”Am fost testaţi toţi şi izolaţi la hotelul la c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x