Antena Căutare

Luxul bate criza: Haine, parfumuri scumpe, bijuterii si tehnologie - cele mai importante lucruri pentru romani

Romanii sunt mai interesati de lux decat de criza. O demonstreaza si cautarile pe Internet, care sunt triple fata de cele legate de starea economiei. Asa se face ca sase din zece romani pasionati de lux isi doresc haine si incaltaminte scumpe, iar cinci din zece, cosmetice si parfumuri.

Cinci din 10 romani care folosesc motoarele de cautare sunt interesati de produsele exclusiviste, in timp ce mai putin de doi romani din 10 sunt preocupati de situatia financiara a tarii.

Iar cei mai interesati de produsele de lux sunt locuitorii din judetele Botosani, Bistrita-Nasaud si Teleorman. Asta in conditiile in care Romania are destule lipsuri la acest capitol.

Datele arata ca INTRA GRAFICA TURNULETE aproape doua treimi dintre romani interesati de produsele de lux isi doresc haine si incaltaminte scumpe. Jumatate vor cosmetice si parfumuri, iar peste 20% se gandesc la alcool, mancare si tehnologie.

La nivel mondial, piata de lux se ridica la 250 de miliarde de dolari. Se estimeaza ca, pana la sfarstiul acestui deceniu, aproape jumatate din produsele de lux vor fi fabricate in China.

CUMPARATURI DE LUX:

Haine si incaltaminte: 60%

Cosmetice si parfumuri: 46%

Alcool si mancare: 26%

Tehnologie: 24%

Sursa: ISRA Center Marketing Research

Foto:

Arhiepiscopia Argesului a "binecuvantat" o aplicatie care le aduce enoriasilor rugaciuni pe smartphone!... Patru tineri, suspectati de furt din locuinte, au fost retinuti de politistii din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x