Antena Căutare

Arhiepiscopia Argesului a "binecuvantat" o aplicatie care le aduce enoriasilor rugaciuni pe smartphone!

Dumnezeu este peste tot! Chiar si in smartphone. Dupa acatistele online, Biserica Romana se conecteaza la 3G. Arhiepiscopia Argesului a binecuvantat o aplicatie care le aduce rugaciunile enoriasilor la un "slide" distanta. Este un mare pas catre viitor, spun preotii, care vor sa convinga din ce in ce mai multi tineri sa se inchine.

Daca Steve Jobs ar fi trait pe vremea Mantuitorului, martorii la rastignire ar fi dat Check In la Golgota. Iar Invierea s-ar fi transmis prin livestreaming, direct pe telefon. Preotii de la Curtea de Arges au realizat ca un telefon nu poate fi doar destept, ci si spiritual.

Aplicatia se va lansa oficial joi si este gratuita. Unii preoti s-au grabit deja si au trecut la pasul urmator. Slujba citita direct de pe iPad. Pare artificial, dar alta este morala. Nu conteaza cum arunci samanta, atata timp cat incolteste unde trebuie.

Foto: joesbox.com

Indemnizatia pentru mame revine la 85% din venitul net! ... Luxul bate criza: Haine, parfumuri scumpe, bijuterii si tehnologie - cele mai importante lucruri pentru romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x