Antena Căutare

Lynne Oakes, o mamă din Londra, și-a regăsit fiul după 52 de ani. Ea a fost nevoită să îl dea spre adopție după ce l-a născut

Lynne Oakes este o mamă din Marea Britanie care a reușit să își îmbrățișeze fiul abia după 52 de ani. La vârsta de 14 ani, ea a rămas însărcinată, iar la 10 zile după ce a născut bebelușul, a fost nevoită să îl dea spre adopție.

Poza generala mama si fiu
Lynne Oakes, o mamă din Londra, și-a regăsit fiul după 52 de ani. Ea l-a dat spre adopție când avea 14 ani, după ce l-a născut | Shutterstock

Daily Mail a relatat povestea unei mame care a rămas însărcinată la 14 ani cu un bărbat mai în vârstă decât ea și care a dispărut apoi din viața ei complet, fără să spună un motiv. Femeia a fost nevoită să își dea atunci copilul spre adopție și nu l-a mai văzut decât după 52 de ani de ani.

Citește și: Brittanny Bigley și-a regăsit sora după 25 de ani, pe Facebook. Ce a observat când a văzut-o și era "să-i sară inima din piept"

Lynne Oakes, o mamă din Londra, și-a regăsit fiul după 52 de ani. Ea l-a dat spre adopție când avea 14 ani, după ce l-a născut

Când părinții lui Lyanne au aflat că fiica lor e însărcinată la vârsta de doar 14 ani, au decis să o trimită la o instituție unde erau ajungeau femeile gravide nemăritate, pentru că ei nu puteau să facă față situației.

Lynne a spus: "Eram cea mai tânără dintre toate femeile gravide de acolo. Am croșetat multe haine pentru bebelușul meu, ca să îi țină de cald și să arate drăguț".

Când fiul ei s-a născut, Lynne a decis să îi pună numele de Eugene și a petrecut alături de el câteva zile, în spital. Zece zile, mai exact.

Lynne: "Eu am fost mamă doar pentru 10 zile, așa că nu știu, exact, ce presupune asta"

Lynne: "Am iubit fiecare secundă pe care am petrecut-o cu bebelușul meu. L-am spălat, i-am cântat, am vorbit cu el. În zece zile, am ajuns să îl iubesc nespus. În ultima zi pe care am petrecut-o cu el, lacrimile mele se scurgeau pe chipul lui când îl alăptam. Îi spuneam cât de rău îmi pare, că îl iubesc și că îl voi iubi mereu, și că îl voi găsi într-o bună zi. Apoi, l-au luat de lângă mine. Ceva atât de frumos mi-a fost luat din brațe".

Lynne Oakes și-a continuat viața, dar a încercat să își găsească fiul pierdut. Fără reușită, însă. S-a căsătorit, dar nu a mai avut niciun copil. Între timp, Eugene, care a primit alt nume, Michael Cocks, a fost găsit locuind în Thetford, Norfolk.

Până să ajungă să își vadă mama pentru prima oară, Michael a dezvăluit că se bucură că a fost găsit și că îi pare rău de felul în care mama lui a fost nevoită să renunțe la el, la vremea respectivă. Michael are copii și nepoți, lucru care a făcut-o extrem de bucuroasă pe Lynne, să afle că e bunică și străbunică: "Am un fiu. Am o familie, propria mea familie. E uimitor".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte să își revadă fiul, după 52 de ani, Lynne a mai spus: "Mi se pare ireal. Nu știu, cu adevărat, cum e să fii mamă. Am fost mamă doar pentru 10 zile, așa că nu știu, exact, ce presupune asta".

Momentul când mama și fiul s-au regăsit. “Pot să îți spun mamă?”

Când mama și fiul s-au reîntâlnit, cei doi s-au îmbrățișat lung și strâns. Lynne a spus atunci: "Simt că mi-a fost luată o greutate de pe umeri. Fiul meu vrea să îmi spună 'mamă'. E magic, magic, totul".

Michael s-a arătat și el copleșit de momentul regăsirii: 'Sunt fericit până la cer și înapoi. Mama mea e o femeie încântătoare. Abia aștept să ne petrecem restul timpului împreună, de aici înainte'.

Cei doi s-au regăsit în cadrul emisiunii "Long Lost Family", a relatat Daily Mail, iar filmulețul când se întâlnesc poate fi văzut mai jos. Michael îi spune mamei, după ce se îmbrățișează: "Pot să îți spun 'mamă'?", "Da, sigur că da", i-a răspuns Lynne.

(P) Motivele care au făcut din învățarea online viitorul educației... Cuplul trecut de 60 de ani care spune că se bucură de relații intime de lungă durată. "Începeam dimineața și termin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x