Antena Căutare

Anunțul este oficial! Magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei va fi inaugurată de Crăciun

Bucureștenii vor putea circula cu metroul pe Magistrala 5, până în Drumul Taberei, la finalul anului. Ministrul Transporturilor a anunțat că de Crăciun noua linie de metrou va fi gata!  

Bucureștenii vor putea circula cu metroul pe Magistrala 5, până în Drumul Taberei, la finalul anului. Ministrul Transporturilor a anunțat că de Crăciun noua linie de metrou va fi gata!

Firma Alstom, care asigură serviciile de mentenanţă la metrou, şi-a rezolvat neînţelegerile cu Metrorex, astfel că finalizarea magistralei 5 nu va fi îngreunată, a declarat luni, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, potrivit Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul a mai afirmat că situaţia firmei care asigură mentenanţa metroului s-a remediat. „Problema s-a remediat, au fost discuţii cu firma respectivă. Plăţile se vor face", a spus Răzvan Cuc.

Compania Alstom, furnizor de servicii de întreţinere, a notificat Metrorex pentu plata unor facturi restante de 132 de milioane de lei, iar dacă plăţile nu vor fi făcute, firma urma să îşi reducă activitatea. Problemele au fost rezolvate, astfel că Magistrala 5 de metrou ar urma să fie inaugurată până la finalul anului 2019, de Crăciun.

S-a aflat motivul! De ce a izbucnit bătaia din Piața Constituției, unde a murit un tânăr împușcat: „Nu s-au înțeles la..... O puștoaică de 14 ani a murit subit, după ce a adormit având căștile în urechi! Ce s-a întâmplat în timpul nopții ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x