Antena Căutare

Mai ceva ca la supermarket! Pe Centura Capitalei se vand sosete, ochelari de soare, parfumuri si telefoane mobile

Centura Capitalei seamana cu un magazin universal. In plina strada, zeci de comercianti vand de toate, de la ochelari de soare, la parfumuri si telefoane mobile, contrafacute bineinteles.

Parfumuri, pentru care comerciantii garanteaza autenticitatea. Telefoane mobile in tipla, incarcatoare, ochelari de soare, sosete. Toate se gasesc pe centura Capitalei. E mai ceva ca la supermarket. Negustorii alearga dupa autoturisme si incearca sa-i convinga pe soferii ca marfa lor e de calitate.

Acestia stau aliniati pe mijlocul strazii si incearca sa-si vanda marfa, iar daca un cumparator se arata interesat, incepe procesul de negociere.

Insa vanzatorii nu au auzit de bon fiscal sau de garantie. Nici nu ar avea cum sa ofere documente. Multe dintre produse sunt furate.

In ultimele trei luni, politistii au intocmit peste 20 de dosare penale si au aplicat mai multe sanctiuni.

"Au fost confiscate bunuri in valoare de 150 de mii de lei si, de asemenea, avem in atentie mai multe persoane care se pare ca expun spre vanzare bunuri care provin din activitati infractionale", a declarat Ag. Catalina Margu, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Controalele, amenzile modice si dosarele penale nu-i sperie pe negustorii de pe centura. In fiecare zi, de la primele ore ale diminetii sunt prezenti la datorie. La fel procedeaza si fetele care practica cea mai veche meserie din lume. Nu se sfiesc nici de camerele de luat vederi, nici de politisti. Stau umbra copacilor de pe marginea soselei si vand servicii sexuale. Ele sunt cele care parca intregesc peisajul.

UPDATE! Judecatoarea Curtii de Apel Bucuresti, acuzata ca ar fi luat mita un milion de euro, a fost retinuta... Dupa canicula, vin ploile! Meteorologii au emis avertizari de ploi in mai multe judete. Vezi PROGNOZA in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x