Antena Căutare

Dupa canicula, vin ploile! Meteorologii au emis avertizari de ploi in mai multe judete. Vezi PROGNOZA in toata tara

Dupa termperaturi de peste 40 de grade, mai multe judete din tara se afla sub cod galben de furtuni si vijelii. Avertizarea emisa de meteorologi este valabila pana la ora 17 si vizeaza judetele Hunedoara si Cluj.

Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben pentru judetele Hunedoara si Cluj. In aceste zone se vor semnala cantitati de precipitatii ce pot depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua si aspect de vijelie.

Potrivit ANM, sambata, 10 august, valul de caldura va persista, astfel incat vremea se va mentine calduroasa in aproape toata tara. Va fi canicula in vestul si local in sudul si centrul tarii unde temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 35 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi usor pragul critic de 80 de unitati.

In noaptea de sambata spre duminica si pe parcursul zilei de duminica instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde vor fi averse, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce trecator pot lua aspect de vijelie si izolat caderi de grindina.

Mai ceva ca la supermarket! Pe Centura Capitalei se vand sosete, ochelari de soare, parfumuri si telefoane mobile... Trei eleve au fost retinute pentru 29 de zile, dupa ce au dat spaga la examen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x