Antena Căutare

Mai ceva ca-n “Flight”: Un pilot al companiei TAROM, suspectat ca a vrut sa plece BEAT in cursa

Filmul “Flight” l-a inspirat probabil pe un pilot al companiei TAROM. Astfel, o cursa a fost anulata deoarece capitanul a a fost suspectat ca a incercat sa se urce la mansa avionului in stare de ebrietate

Din motive de siguranta, TAROM a decis anularea zborului de ieri, iar pasagerii cursei au fost directionati catre alte zboruri pentru a ajunge la destinatie. Pilotul ar fi avut o alcoolemie de patru ori peste limita legala, informeaza newsiasi.ro.

Autoritațile londoneze au avut informații cu privire la faptul ca pilotul ar fi fost beat, insa l-au lasat sa treaca de filtru, numai asa putand sa demonstreze ca dorea sa piloteze avionul sub influenta bauturilor alcoolice. Conform unui comunicat al TAROM, in prezent se desfasoara o investigatie pentru a stabili motivele pentru care pilotul s-a aflat in imposibilitatea de a efectua zborul.

Daca in urma investigatiei se stabileste ca pilotul a fost depistat pozitiv la un control al alcoolemiei, acesta va fi concediat imediat, a anuntat compania aeriana.

Sursa: Antena 3

Earth Hour, cea mai mare manifestatie de mediu din toate timpurile... Un instructor de la o scoala speciala din Craiova, batut de doi elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x