Antena Căutare

Un instructor de la o scoala speciala din Craiova, batut de doi elevi

Un instructor de la o scoala speciala din Craiova a fost luat la pumni si chiar a fost lovit cu scaunul in fata de doi frati gemeni, care sunt surzi. Enervati ca dascalul le-a cerut telefonul mobil, cu care se jucau la ore, elevii de 15 ani au inceput sa-l loveasca.

Totul s-a intamplat in jurul pranzului in Scoala "Sfantul Vasile" din Craiova. Cei doi copii, de 15 ani si cu deficiente de auz, venisera cu mobilul la scoala desi regulamentul interzice asta. Gemenii s-au jucat cu device-ul chiar in timpul orelor, iar profesorul i-a certat. De aici a inceput totul.

“Unul dintre ei, cei care avea aparatul, s-a ridicat de la banca si s-a indeptat catre geam. In momentul asta, unul dintre frati a spart una dintre mese, a spart-o si pe-a doua si m-am intors, din cauza zgomotului infernal”, povesteste profesorul.

Cei doi frati au devenit agresivi. Unul dintre ei l-a lovit chiar pe professor, cu un scaun. “Am primit o lovitura. Nu stiu cu ce, cu pumnii sau altceva. Au inceput sa traga de mine, de geaca, invalmaseala, pumni, eu nu mai stiam de unde vin. Mi-am pierdut ochelarii. Daca nu puneam mana, chiar m-am aparat, am pus mana si mi-a venit scaunul in zona fetei”, mai spune dascalul.

Profesorul a reusit sa fuga. De fugit au fugit si fratii, dar nu au cum sa nege incidentul. De fata era si una dintre profesoare. La nivelul institutiei a fost declansata o ancheta, inclusiv cu psihologul scolii.

“De cand sunt ei aici, eu nu am probleme cu ei de genul acesta. E foarte greu de comunicat cu familia copiilor, ei vin dintr-o familie dezmembrata, dezorganizata”, spune Florentina Balasa, directorul scolii.

Cei doi frati nu se afla, insa, la prima abatere de acest gen. Ei au mai fost implicati si in alte incidente, insa minore. Imediat dupa incident, profesorii au anuntat politia si Inspectoratul Scolar Judetean.

Mai ceva ca-n “Flight”: Un pilot al companiei TAROM, suspectat ca a vrut sa plece BEAT in cursa... A castigat peste 25.000 de lei la jocuri mecanice, dar proprietarul aparatelor nu vrea sa-i dea banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x