Căutare Live

Descoperire INCREDIBILĂ! Mai multe arme găsite în casa unui bărbat din Galați

Locuința unui bărbat din orașul Targu Bujor, județul Galați, a fost percheziționată după ce un adolescent de 15 ani a furat un pistol din casa acestuia, iar altul l-a folosit.

Armă

Polițiștii gălățeni au făcut luni o percheziție la locuința unui bărbat de 50 de ani din orașul Târgu Bujor.

Percheziția a fost făcută după ce polițiștii din Rădești au oprit în trafic o mașină și, la controlul acesteia, au găsit un pistol, calibrul 9 mm și mai multe arme albe.

La volanul autoturismului era un tânăr de 21 de ani, pasagerii fiind doi adolescenți de 15 și 17 ani.

Polițiștii au stabilit că adolescentul de 15 ani a furat pistolul din locuința unchiului său, din orașul Targu Bujor, iar tânărul aflat la volan l-ar fi folosit, fără drept, trăgând.

Un foc în plan vertical, cu puțin timp înainte ca autoturismul condus de acesta să fie oprit în trafic.

La percheziții, polițiștii au mai găsit o armă de tir sportiv cu aer comprimat, fără pat, o lunetă și 256 de alice, constatând că nici pentru acestea, nici pentru pistolul sustras, nu exista autorizație de deținere.

Armele au fost confiscate, iar polițiștii au făcut dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

Într-un sat din judeţul Galaţi mai sunt doar doi locuitori, dar oamenii spun că sunt cât se poate de fericiţi, chiar dac... MAE: Patru români au fost repatriaţi din China, din zona de focar a infecţiei cu coronavirus, ei fiind în carantină...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri