Antena Căutare

Fără căldură și apă caldă într-un sector din București! Cât va dura până va fi remediată problema

Zeci de blocuri și case din sectorul 2 al Capitalei au rămas, joi, fără apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii. RADET a anunțat cât va dura remedierea problemei.

Zeci de blocuri și case din sectorul 2 al Capitalei au rămas, joi, fără apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii. RADET a anunțat cât va dura remedierea problemei.

Mai exact, 21 de blocuri şi 22 de imobile din Sectorul 2 al Capitalei, au rămas, joi, fără căldură și apă caldă. Blocurile şi imobilele afectate se află pe străzile „Doamna Ghica” şi Şoseaua Colentina, precum şi pe mai multe străduţe adiacente.

Potrivit Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET), ora estimată la care se vor pune în funcţiune apa caldă şi căldura este 24.00.

Tot joi, RADET face diverse lucrări prin București, astfel că în mai multe zone din Capitală există locuitori lăsați fără apă caldă, fără căldură, ori fără ambele utilități.

Situație revoltătoare la Brașov! O infirmieră debutantă are salariul mai mare cu 52 la sută decât al uneia cu 32 de ani ... Alertă maximă în Ploiești! Un magazin de bijuterii din centrul orașului a fost jefuit! Un bărbat cu cagulă a furat un ki...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x