Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alertă în Bucureşti! Mai multe mame au reclamat la poliţie că un bărbat le-a agresat sexual copiii

Alertă în Bucureşti! Mai mulţi părinţi spun că un pedofil le urmăreşte copiii, iar poliţia nu face nimic. Individul care pretinde că a fost psiholog ar fi agresat sexual mai mulţi elevi.

Alertă în Bucureşti! Mai mulţi părinţi spun că un pedofil le urmăreşte copiii, iar poliţia nu face nimic. Individul care pretinde că a fost psiholog ar fi agresat sexual mai mulţi elevi. Le trimite mesaje pe reţele de socializare, apoi îi urmăreşte chiar şi la şcoală.

De o săptămână, două plângeri zac la poliţie. Dar individul nici măcar nu a fost audiat. În timp ce agenţii încă îl caută, o echipă Observator a reuşit să-l găsească în câteva ore.

De ruşine, fiul ei de 13 ani nu a spus nimic. Până de curând, când mama a descoperit în telefonul copilului mesaje obscene primite de la bărbatul de 32 de ani.

În aceeaşi situaţie mai este şi o altă femeie, care spune că fiul ei a fost agresat sexual. Individul le-ar fi trimis copiilor mesaje pe telefon, dar avea şi adresele lor şi-i urmărea, inclusiv la şcoală. Încă de la începutul acestei săptămâni, cele două mame au mers la poliţie.

Acum două zile, femeia s-a întors la poliţie, disperată că fiul ei continuă să primească mesaje de la acelaşi individ.

Recomandari