Alertă în Bucureşti! Mai multe mame au reclamat la poliţie că un bărbat le-a agresat sexual copiii

 
+2 click pentru
galerie

Alertă în Bucureşti! Mai mulţi părinţi spun că un pedofil le urmăreşte copiii, iar poliţia nu face nimic. Individul care pretinde că a fost psiholog ar fi agresat sexual mai mulţi elevi. Le trimite mesaje pe reţele de socializare, apoi îi urmăreşte chiar şi la şcoală.

De o săptămână, două plângeri zac la poliţie. Dar individul nici măcar nu a fost audiat. În timp ce agenţii încă îl caută, o echipă Observator a reuşit să-l găsească în câteva ore.

De ruşine, fiul ei de 13 ani nu a spus nimic. Până de curând, când mama a descoperit în telefonul copilului mesaje obscene primite de la bărbatul de 32 de ani.

În aceeaşi situaţie mai este şi o altă femeie, care spune că fiul ei a fost agresat sexual. Individul le-ar fi trimis copiilor mesaje pe telefon, dar avea şi adresele lor şi-i urmărea, inclusiv la şcoală. Încă de la începutul acestei săptămâni, cele două mame au mers la poliţie.

Acum două zile, femeia s-a întors la poliţie, disperată că fiul ei continuă să primească mesaje de la acelaşi individ.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI