Antena Căutare

Mai mulți copii de grădiniţă s-au implicat în strângerea de fonduri pentru colega lor bolnavă. Fetiţa are nevoie urgent de o mască de oxigen ca să respire

În preajma sărbătorii naşterii Domnului, cu toţii devenim mai sensibili, mai buni, mai darnici! Şi cu atât mai mare e satisfacţia atunci când cel ajutat este un copil. La Bistriţa, 20 de copii de grădiniţă s-au implicat în strângerea de fonduri pentru colega lor bolnavă. Fetiţa are nevoie urgent de o mască de oxigen care să o ajute să respire în timpul nopţii.

De la prima vedere, Cristiana fură inimi şi zâmbete. Pe chipul ei zilnic citeşti fericirea, fără să-ţi dai seama de fapt greutatea cu care se confruntă.

La şase luni de la naştere a fost diagnosticată cu nanism. Părinţii au căutat fără încetare un tratament care să o ajute să crească, dar când l-au găsit, fetiţa a făcut stop cardio respirator, ca reacţie adversă. De atunci, o mască pentru respiraţie care costă trei mii de lei îi este vitală.

„Este un copil pozitiv, sociabil, vesel și toată lumea o iubeşte, la plecare, ne despărţim, ne salutăm şi merge şi salută absolut toate educatoarele şi îşi ia rămas bun de la absolut toate colegele din grădiniţă” , povestește o educatoare.

Grupa de grădiniţă a Cristianei a organizat un târg cu produse artizanale, dulciuri şi accesorii pentru pomul de Crăciun, făcute toate cu mâinile lor. Fiecare coleg şi-a dat silinţa să strângă cea mai mare sumă de bani pentru Cristiana.

Un alt grup de voluntari de la două licee din Bistriţa a strâns suma de 2600 de lei. În total, aproape 10 mii de lei au fost adunaţi până acum pentru Cristiana. Return to index of stories...

O bătrână a fost ucisă pe o trecere de pietoni, în județul Galați! A fost lovită de un camion! Cine se afla la volan... Masa de Crăciun este mai scumpă în acest an! Pesta porcină crește prețurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x