Antena Căutare

,,Mama avea un ochi deschis și unul închis. Din cel deschis, i-a curs o lacrimă. Apoi l-a închis și pe al doilea” Povestea cutremurătoare a trei copii orfani din Vrancea

Apel umanitar: Trei frați au rămas orfani după ce mama le-a murit într-un teribil accident. Fetița de 7 ani a fost martoră la nenorocire: ,,Mama avea un ochi deschis și unul închis. Din cel deschis, i-a curs o lacrimă. Apoi l-a închis și pe al doilea”

Apel umanitar: Trei frați au rămas orfani după ce mama le-a murit într-un teribil accident. Fetița de 7 ani a fost martoră la nenorocire: ,,Mama avea un ochi deschis și unul închis. Din cel deschis, i-a curs o lacrimă. Apoi l-a închis și pe al doilea”. Fetița cere ajutor pentru frații ei, căci pentru ea nu dorește nimic

O nenorocire s-a abătut asupra unei familii din Vrancea în noiembrie 2018. O femeie de 34 de ani, mamă a 3 copii a murit într-un accident cumplit.

Femeia, însoțită de de fiica sa și de o nepoată, a urcat într-o mașină de ocazie, la Botoșani. La un moment dat, pe drumul Botoşani – Târgu Frumos, în zona localităţii Zăiceşti, șoferul Daciei 1310 în care urcaseră cele trei a intrat într-o depăşire riscantă. A ajuns pe contrasens și a izbit în un microbuz. În urma impactului extreme de violent, microbuzul s-a răsturnat şi a ajuns pe camp, iar Dacia s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Femeia din Focșani luată la ocazie, care se afla pe bancheta din spate, a murit pe loc: ,,Mama avea un ochi deschis și unul închis. Din cel deschis, i-a curs o lacrimă. Apoi l-a închis și pe al doilea”, a povestit Denisa, fiica femeii, care a scăpat miraculos cu viață în urma accidentului.

Denisa are 7 ani și le-a făcut această mărturisire polițiștor din Vrancea în preajma Crăciunului, când IPJ a derulat o campanie amplă de ajutorare a unor familii lovite de necaz. Ea le-a cerut atunci polițiștilor să le dea cadouri fratelui și surorii sale. Pentru ea nu voia nimic. Denisa își primise deja cadoul: se născuse a doua oară, când a scăpat cu viață din teribilul accident, chiar dacă prețul miracolului a fost acela că ea și frații săi au rămas fără mamă.

Povestea i-a impresionat pe polițiști, care și-au promis să nu uite o familie atât de greu încercată de soartă. Sărbătorile au trecut, dar a venit o nouă ocazie pentru ei să le fie alături celor trei frați.

Vineri, sora Denisei a împlinit 14 ani, iar polițiștii din Vrancea i-au făcut o surpriză. Ei au pus mână de la mână și au mers acasă la cei trei copii încărcați cu daruri. Toți cei trei orfani de mamă au primit haine, alimente și jucării, iar sărbătorita zilei a primit și un tort.

Pentru această familie atât de greu încercată, orice gest este o mângâiere. Oameni buni, Cât de important să fie motivul pentru care se calcă, peste măsură, pedala de accelerație? Conduceți prudent și ignorați-i pe cei care consideră că e demodat să mergi cu viteza legală! Să lăsăm ,,deschiși” ochii celorlalți participanți la trafic și nicio lacrimă să nu mai curgă, ultima și cea din urmă, sub privirile îngrozite ale copiilor!”, este mesajul transmis de Poliția Română, care a publicat pe Facebook emoționanta poveste a celor trei copii, potrivit jurnaldevrancea.ro

Femeia din Focșani luată la ocazie, care se afla pe bancheta din spate, a murit pe loc.

,,Mama avea un ochi deschis și unul închis. Din cel deschis, i-a curs o lacrimă. Apoi l-a închis și pe al doilea”, a povestit Denisa, fiica femeii, care a scăpat miraculos cu viață în urma accidentului.
Denisa are 7 ani și le-a făcut această mărturisire polițiștor din Vrancea în preajma Crăciunului, când IPJ a derulat o campanie amplă de ajutorare a unor familii lovite de necaz.

Sursă poveste: facebook Poliția Română

Epidemie de gripă în România. La cât a ajuns numărul deceselor cauzate de virsul gripal?... Record negativ. În 2018, în România, s-au născut cei mai puțini copii, de la decretul lui Ceaușescu și până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x