Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Film: Eroi de sacrificiu

Mama criminală din Suceava, declarații năucitoare! „Am mai omorât doi!”. Motivul incredibil pentru care și-a ucis copiii imediat după naștere

Femeia din Suceava, inginer la o multinațională, acuzată că şi-a omorât trei bebeluşi pe care ulterior i-a îngropat le-a spus anchetatorilor motivul pentru care și-a ucis copiii.   

Femeia din Suceava, inginer la o multinațională, acuzată că şi-a omorât trei bebeluşi pe care ulterior i-a îngropat le-a spus anchetatorilor motivul pentru care și-a ucis copiii.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, din Dorna Candrenilor, Suceava, este acuzată de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un băiețel, neasistată medical, bebeluș pe care apoi l-a omorât, asfixiindu-l cu un sac de gunoi.

În timpul anchetei, au fost descoperite resturile a încă doi bebeluși, care fuseseră îngropați imediat după naștere, în 2016 și 2018.

Mama criminală din Suceava le-a făcut mărturisiri complete anchetatorilor. Ea le-a spus că în ultimii doi ani a mai avut doi copii, care sunt îngropaţi pe proprietatea familiei.

Ea mai are trei copii în vârstă, de șase, opt şi zece ani. Femeia a declarat că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii, astfel că ar fi ajuns la aceste fapte oribile.

În timpul cercetărilor, femeia le-a indicat anchetatorilor locurile în care sunt îngropaţi copiii. La faţa locului a fost adus şi soţul femeii, care a spus că nu ştia de ultima sarcină a partenerei lui.

Mama criminală din Suceava a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru a beneficia de îngrijiri medicale post-naștere și urmează să fie supusă săptămâna viitoare unei expertize medico-legale psihiatrice.

Deocamdată, împotriva ei nu a fost luată nicio altă măsură restrictivă, fiind efectuate cercetări într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă, potrivit digi24.ro.

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul bebelușului găsit asfixiat într-o pungă, într-o gospodărie din Dorna Candrenilor, județul Suceava, arată că acesta s-a născut viu și că a fost ucis de mamă, aceasta fiind cercetată.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Din datele pe care le dețin anchetatorii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis și ascuns.

„Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau", se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cercetările continuă pentru a fi stabilite toate împrejurările acestui caz.