Antena Căutare

Mamă din Suceava, cu un bebeluș care ar avea COVID-19, disperată! „Toți fug de noi! Copilul meu moare aici pe pat! E vânăt tot! Plânge încontinuu!” VIDEO

O mamă care se află internată într-un spital din Suceava cu bebelușul ei de numai cinci luni, pe care îl crede infectat cu noul coronavirus, a făcut o mărturie cutremurătoare.

„Toți fug de noi. Stau să mă rog să vină medici să îl consulte. A venit un medic, nu e pediatru. El atât a zis, că el doar atât poate să vină să mi-l consulte și să plece. Nu-i face decât perfuzii. Scade febra 20 de minute, 10 minute, și după aia reapare.

Și plânge încontinuu. I-au ieșit bube pe tot corpul. Au zis că sunt infectați toți doctorii, că nu are cine să mi-l controleze. Și am spus: «Păi băiatul meu moare aici pe pat! E vânăt tot!».

Este posibil ca al meu copil să se fi infectat cu coronavirus din Spitalul Județean Sf. Ioan cel Nou Suceava. Am stat la pediatrie cu el. De acolo. De pe 18 martie, chiar de ziua mea, m-am internat în spital. Pneumonie i-a găsit”, a spus ea, pentru Antena 3.

Sursă video: Antena 3.

Un medic de la Spitalul Polizu critică oamenii care refuză împărtășania din cauza COVID-19: ”Sunteţi răspunzători de nen... El e tânărul călare pe cal oprit zilele trecute de polițiști. Sergiu are 22 de ani și trei copii: ”Nu am avut bani de ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x