Antena Căutare

Un medic de la Spitalul Polizu critică oamenii care refuză împărtășania din cauza COVID-19: ”Sunteţi răspunzători de nenorocirea noastră”

Un medic de la Spitalul Polizu din Capitală a revoltat internauții după ce a susținut, în plină pandemie de coronavirus, că împărtășania ”e cel mai bun medicament împotriva oricărei boli”. 

Un medic de la Spitalul Polizu critică oamenii care refuză împărtășania din cauza COVID-19: ”Sunteţi răspunzători de nenorocirea noastră”
Un medic de la Spitalul Polizu critică oamenii care refuză împărtășania din cauza COVID-19: ”Sunteţi răspunzători de nenorocirea noastră”

Un preot din Capitală a făcut public un mesaj în care a vorbit despre lipsa riscurilor de răspândire a noului coronavirus în timpul împărtășirii credincioșilor din același potir, iar printre oamenii care au reacționat a fost și un cadru medical, care a ”întărit” afirmațiile acestuia.

„Nu pot să cred că există oameni nechibzuiţi care pot spune că Trupul şi Sângele Mantuitorului ne pot îmbolnăvi. Sunt medic şi nu sunt de acord cu asemenea Inepţii! Împărtăşania este cel mai bun medicament împotriva oricărei boli şi un balsam pentru suflet”, a răspuns medicul Carmen Rădulescu, de la Spitalul Polizu.

ALERTĂ! Încă un deces din cauza coronavirusului în România! 24 de morți! 1.029 de cazuri de infectare cu Covid-19

De asemenea, aceasta a susținut că împărtăşania a vindecat nenumăraţi bolnavi aflaţi pe patul de moarte şi copii născuţi prematur care abia mai respirau „.De multe ori i-a readus la viaţa. Am văzut cu ochii mei asemenea minuni”, a mai scris aceasta.

Iar șirul afirmațiilor ei nu s-a oprit aici, întrucât ea a spus că oamenii care cer ca procedura de împărtășanie să fie anulată în această perioadă sunt răspunzători de ceea ce se întâmplă în prezent: ”Ruşine pentru cei care judecă aşa, rusine pentru cei care Îl hulesc pe Dumnezeu. Ei ne-au dus în situaţia în care suntem acum şi tot n-au învăţat nimic. Mulţumim părinte pentru cuvintele frumoase! Sper ca Dumnezeu să-şi întoarcă din nou faţa către noi pentru că suntem mulţi care Îl iubim şi Îl rugăm să ne salveze de virusul ucigaş. Împartasania îl omoară , păcat ca nu ştiu mulţi asta. Acum ne va lipsi, dar ne va rămâne rugăciunea. Ea este salvatoare, iar voi cei care împroşcaţi cu noroi sunteti răspunzători de nenorocirea noastră! Treziti-va măcar acum!Doamne Iartă-ne şi ocroteşte-ne!”, a încheiat cadrul medical.

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: "Nu doar plămânii sunt afectați!" Ce se întâmplă în corpul uman

Mesajul ei a fost postat drept comentariu la postarea făcută de preotul Liviu Nechită, care s-a arătat supărat pe necredincioșii care se opun împărtășaniei din cauza crizei epidemiologice.

SUA, cel mai mare focar global de COVID-19! A depășit China! Trump. „De fapt, este un tribut. Oamenii trebuie să își rei... Mamă din Suceava, cu un bebeluș care ar avea COVID-19, disperată! „Toți fug de noi! Copilul meu moare aici pe pat! E vân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x