Antena Căutare

Mama lui Gabi Bădălău, reacție furibundă după zvonul că Bianca Drăgușanu este însărcinată. Dezvăluiri din intimitatea casei

În urma zvonurilor că Bianca Drăgușanu este însărcinată, toată atenția s-a îndreptat către ea și partenerul său Gabi Bădălău. Informația a ieșit la iveală la scurt timp după ce fosta prezentatoare de televiziune a fost în centrul unui scandal de proporții cu mai multe tinere și bărbatul alături de care ar avea un copil.

colaj de fotografii cu gabi badalau in costum roz si bianca dragusanu insarcinata in costum de baie roz
În urma zvonurilor că Bianca Drăgușanu este însărcinată, toată atenția s-a îndreptat către ea și partenerul său Gabi Bădălău. Informația a ieșit la iveală la scurt timp după ce fosta prezentatoare de televiziune a fost în centrul unui scandal de proporții cu mai multe tinere și bărbatul alături de care ar avea un copil. | Instagram

Acesta l-ar fi prins pe Gabi Bădălău în prezența unor femei, la el acasă, după ce a dat o petrecere, iar acesta nu s-a putut stăpâni și a creat un scandal uriaș. Bianca Drăgușanu ar fi lovit mai multe persoane printre care femei, cărora le-a provocat leziuni, pe partenerul său, dar și pe Florin Salam care se afla în locuința acestuia.

Ei bine, atunci ea ar fi întrebat femeile care păreau să îi facă deliciul partenerului său: “V-a spus că sunt însărcinată?”, potrivit informațiilor oferite de Spynews.ro. Informația că ea poartă în pântece copilul bărbatului ar fi plecat de la una dintre femeile lovite și agresate de către Bianca Drăgușanu, asta la ceva timp după incidentul respectiv.

Mama lui Gabi Bădălău nu este de acord cu relația pe care o are fiul său cu Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat când a aflat de o posibilă sarcină

Situațiile din viața Biancăi Drăgușanu par să se țină lanț. Abia ieșită dintr-o relație abuzivă, acesta părea că și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Gabi Bădălău, dar colac peste pupăză, a intrat într-un alt conflict, între soția acestuia și el, care se afla în plin proces de divorț și împărțirea a custodiei copilului. Acuzațiile la adresa celor doi nu au lipsit.

Fiind una dintre cele mai cunoscute figuri, care ține constant paginile tabloidelor, Bianca Drăgușanu este atent sub lupa presei, căreia nu au putut să-i scape informații esențiale despre viața sa.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt, din nou, în centrul atenției după ce s-a scris că fosta asistentă TV este însărcinată. Aceasta nu a vrut să comenteze informațiile, iar bărbatul a încercat să clarifice situația: „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, a declarat Gabi Bădălău pentru publicația Click.

Reacții au venit și din partea mamei sale, care a fost fermă în fața unor apropiați ai familiei, potrivit Click: "În familia mea nu vin toate… Gabi nu poate aduce orice femeie în casa noastră. Nu o să fiu de acord niciodată cu relaţia asta", ar fi spus Rodica Bădălău, mama afaceristului, în cercul de prieteni, dezvăluind astfel că fiul său nu a adus acasă prea multe femei.

Publicația Spynews a scris că Bianca Drăgușanu a fost văzută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din nordul Capitalei.

Citește și: Bianca Drăgușanu se pregătește să-și deschidă o nouă afacere. Despre ce este vorba și ce declarații a făcut

Sursele publicației au scris că Bianca a venit la medicul ei ginecolog pentru a ține sub control atent sarcina pentru care ar fi făcut mari eforturi să o aibă, ingrecții și tratamente de fertilitate în Turcia. Iubita lui Gabi Bădălău este însărcinată în două luni, notează sursa citată.

În prezent, Bianca Drăgușanu se află în Dubai, acolo unde are un apartament de lux, și se distrează alături de fiica sa.

Citește și: De ce numele Biancăi Drăgușanu nu este pe lista de invitați la nunta surorii iubitului ei, Gabi Bădălău

Cine este nașa de botez a lui Adrian, cel de-al treila fiul al lui Radu Vâlcan cu Adela Popescu. Cât de apropiată este d... Regina Elisabeta a II-a își anulează toate întâlnirile, chiar în pragul Jubileului de Platină. Care e adevăratul motiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x