Antena Căutare

Mama lui Serban Huidu s-a stins din viata la 58 de ani

Tragediile se tin lant in familia lui Serban Huidu. Mama fostului modetator de televiziune s-a stins din viata la doar 58 de ani. Se lupta cu o boala necrutatoare, cancerul.

Mama omului de televiziune a incetat din viata. Femeia se lupta de cinci ani cu o boala foarte grava, cancerul.

Medicii din Romania care au stabilit diagnosticul nu i-au sanse mari de supravietuire, motiv pentru care Serban Huidu si fratele lui, Vlad, au dus-o la o clinica din Viena unde, in urma unei interventii si a unui tratament indelungat cu citostatice, parea ca a invins boala. In doar cateva luni de la operatie, boala a recidivat, iar medicii nu au mai putut-o salva.

Serban Huidu a fost greu incercat in ultimii ani, trecand prin mai multe cumpene. Acesta a fost pe punctul de a-si pierde viata, in 2010, intr-un accident petrecut in Austria, la ski. Un an mai tarziu, in 2011, Huidu a fost implicat intr-un accident de circulatie, in urma caruia au murit trei oameni. Acesta a fost judecat pentru ucidere si a primit doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare.

Brasov: Peste 1.400 de morminte, descoperite in curtea Bisericii Negre ... Romania, PRIMA din 32 de tari! Elevii romani au obtinut trei medalii de aur la Olimpiada Internationala de Geografie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x