Antena Căutare

Mama Luizei, apariție neașteptată la DIICOT. Cine a însoțit-o pe Monica Melencu în fața autorităților

Schimbare de strategie a familiei Luizei Melencu, după ce mama și bunicul fetei au sperat că este în viață, în Italia, așa cum clipul prezentatul public de Alexandru Cumpănașu ar fi arătat. După încă o lovitură primită, căci fata din materialul video s-a dovedit a fi altcineva, Monica Melencu a cerut ajutorul unei alte persoane pentru a desluși cazul Caracal și misterul dispariției Luizei.

Mama Luizei, apariție neașteptată la DIICOT. Cine a însoțit-o pe Monica Melencu în fața autorităților
Mama Luizei Melencu

Mama acesteia a venit la sediul DIICOT cu un nou avocat. Celor două le-a fost pus la dispoziţie dosarul dispariţiei Luizei, potrivit Antena 3.

Carmen Obârșanu e avocata care a făcut plângere penală pentru finanțarea Politehnica Timișoara, acuzând ilegalități. Obârșanu a avut câștig de cauză acum câteva zile când Curtea de Apel Timișoara i-a condamnat pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu și pe alți angajați din Primăria Timișoara la închisoare cu suspendare și a dispus să plătească prejudiciul, mai scrie sursa citată.

Citește și:

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Alexandru Cumpănașu a publicat imagini tulburătoare! Ce i-a spus familia Luizei Melencu. „Priviți!” - Foto

Caracal: A fost totul o minciună! Dezvăluire bombă despre Alexandru Cumpănașu: „Acest impostor a furat...”

Caz Caracal. Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.

Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

RADET: Lucrările de modernizare a tronsonului din conducta de termoficare care alimentează cartierul Aviaţiei, finaliza... Scandal în Timișoara! Un elev-problemă nu poate fi sancționat pentru care are părinții judecători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x