Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Caracal: A fost totul o minciună! Dezvăluire bombă despre Alexandru Cumpănașu: „Acest impostor a furat...”

Omul de afaceri Remus Rădoi, cunoscut drept „Codiță”, îi dă o adevărată lovitură, marți, lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânără despre care se presupune că a fost ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Caracal: A fost totul o minciună! Dezvăluire bombă despre Alexandru Cumpănașu

Gestul lui Rădoi vine după ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că a găsit-o pe Luiza Melencu și că este ferm convins că Alexandra Măceșanu se află cu ea, într-un live publicat pe Facebook chiar cu două zile înainte de alegerile prezidențiale 2019, turul I.

Omul de afaceri consideră că Alexandru Cumpănașu a recurs la acest live pentru a fura voturile unor persoane nevinovate.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DAT ÎN JUDECATĂ

„Precizez faptul că săptămâna viitoare, în calitate de cetățean al acestei țări, voi depune o PLÂNGERE PENALA privind faptele de inducere în eroare a organelor de anchetă, folosirea de informații false cu scopul de a obține foloase materiale în interes personal și manipularea opiniei publice în scopul captarii atenției electoratului. Voi înainta și o plângere către DNA cu privire la o eventuală fraudare de fonduri. Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni.

Mama Luizei Melencu și Alexandru Cumpănașu

Nu cred că este normal să lăsăm acest impostor sa fure voturile unor persoane nevinovate care poate nu au avut oportunitatea și timpul necesar pentru a-și dezvolta o cultura politica.”, a anunțat Remus Rădoi, conform celor de la bugetul.ro.

Și se pare că nu e tot! Chiar și mama Luizei Melencu i-a declarat război lui Alexandru Cumpănașu, după ce au avut recent un conflict.

Iată mai jos live-ul făcut de Alexandru Cumpănașu, în care dezvăluire că a găsit-o pe Luiza Melencu:

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro