Antena Căutare

Mama Luizei, prima reacție după aflarea ororilor comise de Gheorghe Dincă: „Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!”

Dezvăluirile halucinante care au ieșit la iveală în cazul Caracal, după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni, nu au convins-o pe mama Luizei Melencu. Ea este în continuare de părere că fiica ei traficată și cere socoteală autorităților că nu le-au căutat la timp pe fetele despre care se crede că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă.

”Nu m-au convins cu numic. Convingerea mea e că Luiza trăiește și e traficată. Pentru ce nu ni s-a spus că Luiza a fost ucisă în trei luni și jumătate, atâta timp cât noi am umblat pe la porțile instituțiilor și ni se spunea că se lovesc într-un zid. În momentul în care s-a aflat de cazul Alexandrei și a sunat la 112, a fost inclusă și Luiza. Varianta mea e că acel procuror de la Craiova a vrut să scape de caz”, a spus femeia, potrivit Antena 3.

Noile declarații lui Dincă complică și mai mult cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu”

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru răpirea, violarea și uciderea celor două tinere: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, dar și pentru incinerarea trupurilor victimelor.

A crezut că nu-l vede nimeni și a aruncat gunoaiele la colț de stradă. Amenda uriașă pe care a primit-o un tânăr din Tim... Înșelătoria ce îți golește cardurile de bani! Escrocii din România au găsit o nouă tehnică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x