Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Noile declarații lui Dincă complică și mai mult cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu”

Gheorghe Dincă a făcut din nou declarații uimitoare în fața achetatorilor, povestind cum a primit de la un bărbat un sac plin cu oase de femeie, pe care le-a aruncat lângă o pădure. Același bărbat a întâlnit-o pe Luiza în casa lui Gheorghe Dincă, despre care spune că nu a ucis-o.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut noi declarații

Captură Antena 3

„A venit Ştefan cu încă un bărbat (...) Luiza era dezbrăcată şi legată, iar eu eram în chiloţi. Le-a spus fetelor să se îmbrace, pe mine m-au legat şi m-au bătut, m-au scos afară şi m-au băgat sub umbrelă. Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (…)", ar fi povestit Gheorghe Dincă.

"Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (…). Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră”, a mai declarat Gheorghe Dincă în fața oamenilor legii.

Întregile declarații făcute de Dincă au fost prezentate la Antena 3:

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro